O familie dintr-un bloc social din Piteşti, somată să părăsească locuinţa. A fost prinsă a treia oară aruncând gunoiul pe geam VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoana a fost filmată în timp ce arunca gunoiul pe geam
Persoana a fost filmată în timp ce arunca gunoiul pe geam

Ceea ce Primăria Piteşti avertiza în urmă cu câteva zile, se întâmplă. Familia prinsă că arunca gunoiul pe geam va fi evacuată din blocul de locuinţe sociale al municipalităţii. Familia trebuie să plătească Primăriei peste 4.500 de lei.

Noi scene de nesimţire crasă au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Poliţiei Locale Piteşti la un bloc de locuinţe sociale din Piteşti, de unde gunoiul este aruncat de la geam de o familie căreia nu-i pasă nici măcar că e filmată.

Primăria le cere locatarilor incriminaţi să părăsească blocul.

"Prima somaţie de a părăsi locuinţa pentru o familie din G1! Este a treia oară în care familia din blocul cu locuinţe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră!

De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanţă evacuarea familiei şi recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalităţii Piteşti la chirie şi întreţinere!", a anunţat sâmbătă primarul Piteştiului, Cristian Gentea.

De câteva luni,  administraţia publică e nevoită să adune mizeria aruncată de la fereastră de locatarii care nu se mai sinchisesc să-l ducă la tomberon. În zonă au fost montate camere de supraveghere, iar cei suspectaţi  de nesimţire au fost avertizaţi că vor suporta consecinţe, dar nu s-au lăsat impresionaţi. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Nesimţire într-un bloc de locuinţe sociale din Piteşti, unde gunoiul se aruncă pe geam. O familie riscă evacuarea VIDEO

În Piteşti a fost realizat primul parc de agrement pentru câinii de companie

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite