După o ceartă amoroasă, un bărbat i-a furat iubitei bijuterii de 80.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Piteşti a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore după ce i-a furat iubitei bunuri de 150.000 de euro după o ceartă amoroasă. Cei doi erau împreună de mai mult timp, iar săptămâna trecută s-au certat. Ca să se răzbune, bărbatul i-a luat din vila iubitei mai multe bunuri, inclusiv bijuterii din aur de peste 80.000 de euro.

Bijuterii şi bunuri în valoare de peste 150.000 de euro au fost recuperate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt. Joi 23 februarie, poliţiştii au identificat un bărbat de 26 de ani din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt.

În scurt timp, cercetările au scos la iveală faptul că bărbatul avusese pe 13 februarie o ceartă cu iubita sa, care locuieşte într-o vilă de lux din oraş. Ca să se răzbune, bărbatul i-a furat iubitei mai multe bunuri din casă, pe care le-a pus în câteva genţi. Valoarea prejudiciului: peste 150.000 de euro, dintre care numai bijuteriile din aur ale iubitei fac peste 80.000 de euro. Bărbatul a ascuns bijuteriile, după care s-a făcut nevăzut timp de mai multe zile.  

Numai că iubita sa l-a reclamat la Poliţie, iar iubitul-hoţ a fost identificat repede. La audieri, acesta nu a recunoscut nimic, numai că mijloacele de probă, inclusiv amprentele prelevate, l-au dat de gol. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Şi, ca cireaşă de pe tort, după furt bărbatul a condus un Porsche Panamera fără permis (îi fusese reţinut de câteva săptămâni) cu mica avere subtilizată din vila iubitei. Ambii iubiţi au o situaţie materială foarte bună. Acum, bărbatul riscă cel puţin cinci ani de închisoare pentru furt şi conducere fără permis. În caz că iubita sa îşi va retrage plângerea, bărbatul poate scăpa cu o pedeapsă mai uşoară.

Procurorii Parchetului Tribunalului Argeş au decis ca autorul furtului să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite