Ploaia a închis temporar patinoarul cu gheaţă artificală din Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea în încălzire a dat peste cap activitatea de la patinoarul din Ştrandul Tineretului. În primele 10 zile de la deschidere, peste 1.000 de clienţi s-au bucurat de serviciile complexului de agrement.

Iubitorii patinajului din Piatra Neamţ sunt nevoiţi să ia o pauză în această perioadă, din cauza condiţiilor meteo. Vremea în uşoară încălzire, şi mai ales ploaia care a început să cadă de miercuri, 10 decembrie, i-a obligat pe administratorii patinoarului artificial din ştrand să închidă temporar activitatea.

„Ploaia care a început să cadă de ieri ne-a creat probleme în ceea ce priveşte activitatea de la patinoar. De aceea, am decis să închidem temporar patinoarul, până ce condiţiile meteo ne vor permite reluarea activităţii“, a declarat Cătălin Goldan, directorul societăţii Perla Invest, administratorul patinoarului din Piatra Neamţ.

Patinoarul cu gheaţă artificială din Ştrandul Tineretului a fost deschis pentru acest sezon pe data de 29 noiembrie, în preajma Zilei Naţionale a României. Conform situaţiei înregistrate de Perla Invest, în primele zile de la deschidere, au beneficiat de serviciile de la patinoar peste 1.000 de clienţi. 

Taxa de intrare este de 10 lei de adult şi 5 lei de copil (sesiune de 90 de minute), respectiv 5 lei preţ unic la închirierea de patine. Programul de funcţionare este de luni până duminică, între orele 10-22.

„Avem în stoc o cantitate suficientă de patine pentru toate vârstele. Pe tot parcursul zilei asigurăm un ambient muzical, iar seara îi răsfăţăm pe patinatori cu jocuri de lumini. Cei care stau pe margine pot servi un ceai sau o ciocolată caldă la o cafenea şi un chioşc special amenajate în proximitatea patinoarului“, a precizat Cătălin Goldan, directorul Perla Invest, societate ce administrează activităţile de turism din Piatra Neamţ.

Şi în acest sezon, pentru clienţi este valabilă promoţia comună cu Mc Donald's Piatra Neamţ: la fiecare bilet de adult sau copil de intrare la patinoar se va asigura o plăcintă gratuit, şi invers, prin cumpărarea unui meniu la Mc Donald's se va primi un voucher cu reducere de 50% la biletul de intrare la patinoar (adult sau copil).

De asemenea, la solicitarea şcolilor şi liceelor, se oferă gratuitate la intrare claselor care fac ora de sport în aer liber, între orele 10-15. Condiţia este ca cererea să fie făcută cu două zile înainte.

Patinoarul din Piatra Neamţ are o suprafaţă de 648 de metri pătraţi, o lungime de peste 100 de metri liniari şi o capacitate de două sute de persoane. Amenajarea din ştrand a fost inaugurată în decembrie 2006. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite