Gospodăriile nemţenilor, prada hoţilor de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost prinşi
Hoţii au fost prinşi

Un bucureştean care deţine o vilă de vacanţă în Agapia a avut marea surpriză ca, pe 23 decembrie, când a venit să-şi petreacă Sărbătorile în Neamţ, să descopere că nu mai avea nimic în casă.

Casa de vacanţă este nelocuită, fapt ştiu şi de localnici. Proprietarul nu a mai venit în Neamţ din luna august, însă acum a vrut să-şi petreacă în Agapia Sărbătorile de iarnă. Nu mică i-a fost surpriza când, pe 23 decembrie, a descoperit că tot ce avea în casă dispăruse fără urmă. A apelat la 112 şi, în Ajun de Crăciun, a aflat şi cine i-a golit vila.

„Gheorghe V. (49 de ani), din Agapia, este cercetat acum în stare de libertate pentru furt calificat după ce a sustras electrocasnice, butelii, dulapuri, paturi şi obiecte de iluminat din casa de vacanţă", a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În noaptea de 24 spre 25 decembrie, un alt nemţean a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor. În timp ce se afla într-un bar de lângă gara din Piatra Neamţ, acesta a rămas fără telefonul mobil. Hoţul a fost un alt petrecăreţ, de la masa alăturată, care a fost descoperit de poliţişti la scurt timp după producerea furtului.

O bătrână de 83 de ani, din Crăcăoani, a rămas fără vinul de sărbători după ce persoane necunoscute i-au spart beciul. „În noaptea de 25 spre 26 decembrie, autori necunoscuţi au pătruns printr-o anexă a locuinţei până în beciul casei, de unde au sustras 50 de litri de vin şi doi saci cu nuci. Hoţii au luat şi cinci păsări din gospodăria femeii", a adăugat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite