Sexul online l-ar putea elimina pe David Bryan din echipa Eurovision. Tu ce părere ai?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul sexual în care a fost implicat David Bryan, vocea Eurovision, va fi dezbătut sâmbătă într-o emisiune a Marinei Almășan. Între timp, solistul englez și-a angajat deja un avocat care va depune o acțiune în instanță împotriva tabloidului care a publicat filmulețele erotice.

Apariția pe internet a unor filmulețe explicite din dormitorul solistului Hotel FM David Bryan i-a determinat pe organizatorii Eurovision să dezbată problema într-o emisiune care va avea loc sâmbătă, la TVR, începând cu ora 15.15. "Vrem să punem în discuție cât de reală este substanța acestui scandal", a declarat Marina Almășan, producătorul emisiunii și coordonatorul Eurovision. Problema va fi dezbătută de taberele pro și contra eliminării lui David din concursul Eurovision. Potrivit Marinei Almășan, soarta solistului poate fi decisă doar de cei care l-au ales, adică juriul, fanii și binențeles compozitorul Gabriel Băruță. "Această decizie nu poate să o ia TVR. Dacă toate aceste părți decid schimbarea lui David Bryan, compozitorul va opera aceste modificări. El este cel care a ales interpretul", a precizat Marina Almășan. Coordonatorul Eurovision susține că emisiunea este realizată cu scopul de a testa starea de spirit a părților implicate în concurs, cu privire la scandalul sexual. "Nu va fi o emisiune pro David Bryan. Vrem să vedem care este opinia generală", a spus Almășan. Cei care sunt pro sau contra schimbării lui David Bryan își vot putea spune părerile prin intermediul SMS-urilor sau pe internet.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu David Bryan

image

Băruță nu vrea la Eurovision fără David

Indiferent de opinia publicului sau a juriului, compozitorul piesei "Change" și liderul Hotel FM, Gabriel Băruță, este cel care va avea ultimul cuvânt în tot acest scandal. "Ca lider al trupei nu sunt de acord cu eliminarea lui David Bryan din concurs. Atât juriul cât și fanii au votat trupa Hotel FM cu David Bryan în componență, fără el nu ar mai fi acelaș lucru. În regulament scrie că pe parcursul desfășurării concursului trebuie să avem o conduită civilizată. Conduita noastră este foarte civilizată, cele întâmplate sunt foarte vechi, nu au legătură cu concursul. Este vorba despre viața privată a lui David", a declarat Băruță pentru Adevărul de Seară Oradea.

David Bryan dă în judecată tabloidul

Solistul Hotel FM și-a angajat un avocat care va acționa în instanță tabloidul care a publicat filmulețele compromițătoare, în care apare el cu prietena lui în timpul unei partide de sex și el în timp ce se masturba. "Cu referire la articolele apărute pot să vă spun că David va acționa în instanță publicația. David este o persoană publică, un artist extrem de important acum pentru noi. Articolele respective, cele care-i expun viața intimă, și dialogurile, care nu sunt autentice, i-au adus grave prejudicii de imagine. Va încerca să repare prejudiciul în instanță", a declarat avocatul Arin Alexandru Avramescu, cel care îl va reprezenta pe artistul britanic.

El a spus că cei care au publicat filmulețele sexi au încălcat dreptul la viața privată și nu au făcut niciun serviciu opiniei publice. "Oamenii au dreptul la viața privată. Expunerea unor filmulețe realizate în intimitate, fără acordul celui care este subiectul lor, este o gravă încălcare la dreptul la viața privată. Instanțele de judecată, dacă până nu demult erau oarecum reticente, fiind la început în aceste spețe, de câțiva ani au început să înțeleagă că imaginea persoanelor publice este ușor cuantificabilă în bani și acordă despăgubiri pentru daune morale", a precizat avocatul.

"Revista respectivă nu a făcut un serviciu opiniei publice ci a expus viața privată a cuiva aducându-i prejudicii grave", a mai adăugat reprezentantul lui David Bryan. El nu a spus însă care va fi suma cerută în instanță de David, pentru daune morale. Potrivit avocatului, acțiunea va fi depusă până cel târziu vineri.

Nu am cunoștințe exacte despre un posibil demers de a-l retrage pe David din competiție

Arin Alexandru Avramescu, avocat David Bryan



Vezi aici o fotogalerie cu David Bryan și prietena lui Costina

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite