Primăriţa şi soţul acesteia, care au bătut crunt un fost procuror, reţinuţi. L-au lovit cu un cleşte de tăiat lanţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul procuror (stânga) a fost bătut de primăriţă şi soţul acesteia
Fostul procuror (stânga) a fost bătut de primăriţă şi soţul acesteia

Primăriţa şi soţul acesteia sunt acuzaţi de tentativă de omor, după ce au bătut crunt un fost procuror. Cei doi au fost reţinuţi.

Primăriţa comunei Brusturi, Livia Bârlău, şi soţul acesteia, Petre Bârlău, au fost ridicaţi, miercuri, şi conduşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru audieri, în dosarul penal deschis sub acuzaţia de tentativă la omor, ce vizează atacul extrem de violent asupra fostului procuror Ioan Bodogai, desfigurat în bătaie, relatează Bihoreanul.

La finalul audieriloor, procurorul de caz a luat decizia reţinerii celor doi.

„Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi ca fiind coautori la infracţiunea de tentativă la omor, constând în aceea că i-au aplicat părţii vătămate mai multe lovituri la nivelul capului şi membrelor, care i-au pus acesteia viaţa în pericol", a declarat miercuri seară pentru Bihoreanul prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

Leziunile provocate victimei necesită cel puţin 100 de zile de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut pe 29 septembrie, agresorul fiind Petre Bârlău, soţul primăriţei PSD din comuna Brusturi, Livia Bârlău. Scandalul, spun martorii, ar fi fost provocat de faptul că victima, Ioan Bodogai, 62 ani, fost procuror în oraşul Marghita, i-ar fi reproşat actualei primăriţe că a susţinut-o în campania electorală şi  i-a promis că îi va găsi un post în Primărie, ceea, ce, însă, nu s-a mai întâmplat. 

Discuţia s-a purtat în magazinul familiei Bârlău şi au degenerat într-o altercaţie în urma căreia soţul primăriţei l-a lovit pe fostul magistrat de mai multe ori cu un cleşte de tăiat sârma. Victima ajuns la Unitatea de primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea. 

Agresiunea de miercuri a fost făcută publică pe pagina de Facebook Popasul Legionarului Spinus (captură foto sus), unde s-au postat două filmuleţe, care prezintă victima zăcând pe jos plină de sânge, cu răni în special în cap şi în zona feţei, spunând că a fost lovit în cap şi că are piciorul fracturat. În postare se menţionează că, după ce altercaţie, cei doi soţi au fugit, lăsându-l într-o baltă de sânge. 

Citeşte şi: 

Poliţista judecată că accesa ilegal baza de date a MAI le spiona pe colegele iubitului

Surpriză în cazul baxurilor cu canabis găsite în Oradea: cultura a fost autorizată pentru industria textilă

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite