Orădenii o vor pe Anna Lesko pentru petrecerea din noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anna Lesko
Anna Lesko

În locul frumoasei rusoaice, la cumpăna dintre ani, pe scenă vor urca băieţii de la Animal X şi Mircea Baniciu. Orădenii au sperat în zadar că vor petrece noaptea dintre ani în compania Annei Lesko, a băieţilor de la Holograf sau a lui Ştefan Bănică Jr.

Restricţiile financiare i-au obligat pe reprezentanţii municipalităţii să strângă cureaua şi să organizeze o petrecere pentru Revelionul 2011 în limita a 50.000 de lei, cu 10.000 de lei mai puţin faţă de anul trecut.

Orădenii care vor să îşi petreacă noaptea dintre ani în centrul oraşului trebuie să ştie că îi aşteaptă un show de austeritate. Cu toate acestea, intrarea este liberă pentru toţi doritorii, iar cheful va începe de la ora 22.00. Cu două ore înainte de intrarea în 2011, în Piaţa Independenţei vor concerta doar Animal X şi Mircea Baniciu.

Mai săraci cu 10.000 de lei
„Animal X îmi place, pentru că este singura trupă care a rămas unită şi a scos piese foarte bune”, a mărturisit orădeanca Ghirdan Ruxandra, care renunoaşte însă că de Mircea Baniciu nici nu a auzit.

Petrecerea de Revelion de anul acesta se anunţă una fără prea mulţi spectatori. Majoritatea tinerilor orădeni ar fi preferat să chefuiască în compania trupelor Akent, Holograf, Voltaj sau a artiştilor Anna Lesko şi Ştefan Bănică Jr. „În noaptea de Revelion, trupele cer tarife mai mari, iar acestea au fost singurele care s-au încadrat în bugetul nostru de 50.000 de lei”, a spus Flavius Bunoiu, organizatorul evenimentului. Orădenii care şi-au făcut deja planuri şi au decis să sărbătorească trecerea în noul an, în aer liber, recunosc că au sperat la trupe mai cunoscute.

„Municipalitatea nu a a cordat mare importanţă acestui eveniment, dar nici orădenilor, pentru că nu a vrut să strice mulţi bani”, a precizat Florin Gherlea, care nu ştie încă dacă va participa la concertul de Revelion.

Revelionul 2011 sub semnul crizei în Oradea
Din bugetul de 50.000 de lei, alocat pentru petrecerea de Revelion 2011, băieţii de la Animal X vor primi 3.400 de euro, în timp ce Mircea Baniciu se va mulţumi cu 2.000 de euro. Seara se va încheia cu un foc de artificii, mai puţin spectaculos decât în celălalt an, pentru că şi de aici au fost tăiaţi 500 de euro.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite