Omul de televiziune Cristian Tabără este acuzat că ar fi abuzat o altă minoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Click scrie despre o nouă acuzație adusă orădeanului Cristian Tabără, citând ziarul Ring. Omul de televiziune este acuzat că în trecut ar fi abuzat de o fetiță de 13 ani pe care o medita la limba engleză.

Scandalul de viol în care a fost implicat Cristi Tabără ar putea fi doar o înscenare. Ce riscă mama tinerei

Alina Budnaru, mama fetiţei care-l acuză pe Cristian Tabără că a abuzat sexual de ea, a declarat pentru ziarul Ring, că fiica ei nu este singura victimă a omului de televiziune.

"Tabără a agresat şi o altă fetiţă. Poliţia ştie despre cine este vorba şi vor lua legătura cu ea. Aceasta are acum 33 de ani, dar s-a întâmplat când avea 13 ani. A văzut ce a păţit Alexandra şi a hotărât să depună mărturie", susţine Alina Budnaru.

Potrivit Click, avocata acesteia, Ingrid Alexandrescu, a povestit ce s-a întâmplat în cazul celeilalte presupuse victime precizând că aceasta a acceptat să fie martor în cazul unui eventual proces.

VIDEO + FOTO O orădeancă se căsătorește sâmbătă cu omul de televiziune Cristian Tabără

"Ne-a povestit că, atunci când avea 13 ani, făcea meditaţii cu el la limba engleză în camera de cămin unde locuia Tabără, acesta având atunci 23 de ani. În momentul în care ea lucra la masă ceea ce îi dăduse el să facă în calitate de meditator, Tabără a început să o mângâie pe sâni, să o sărute pe gât şi i-a spus «Stai cuminte că o să îţi placă...». În cameră era şi colegul lui Tabără, care dormea", a spus avocata. Cristian Tabără a refuzat să comenteze noile acuzaţii.

Cristian Tabără este acuzat că a pipăit fetița de 12 ani a unei foste iubite

Prietenii și cunoscuții lui Cristian Tabără cred că este vorba despre o înscenare


Fosta soție și prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite