FOTO Auchan deschide primul magazin la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Auchan s-a deschis la Oradea
Auchan s-a deschis la Oradea

În locul fostului hipermarket Real, situat pe Calea Aradului, ăşi deschide porţile, pentru orădeni, un nou hipermarket. Este vorba despre Auchan, al treilea magazin din seria celor 20 preluate de la Metro Group

Auchan România inaugurează, mâine, 13 noiembrie, la Oradea, al treilea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan. Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeţei de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor şi introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Oradea oferă locuitorilor o gamă de 40.000 produse. Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Oradea a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

Sute de produse maghiare

În premieră pentru Oradea a fost dezvoltat în mod semnificativ sortimentul de produse maghiare, acestea fiind amplasate într-un raion dedicat, cu peste 300 de articole specifice care cu siguranţă vor fi apreciate de toţi – maghiari şi români.

În domeniul nealimentar, Auchan Oradea a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar şi cele destinate întreţinerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienţilor.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Oradea le propune multiple acţiuni comerciale inovante şi atractive, târguri şi evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

“Auchan ajunge astăzi la Oradea şi îşi propune să rămână pentru totdeauna aici, pentru a-şi servi cât mai bine clienţii. Hipermarketul Auchan Oradea  îşi doreşte să fie specialistul alimentar de referinţă,  prin gamele largi, prin calitatea produselor proaspete, prin produsele locale şi prin târgurile şi acţiunile comerciale inovante. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un Auchan special pentru orădeni,  un magazin de ultimă generaţie, modern, confortabil,  luminos, primitor şi cu cele mai mici preţuri“, susţine Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România

Acces rapid

Accesul la Auchan Oradea, situat în Centrul Comercial Arcade Oradea Sud, este unul simplu şi rapid, atât pentru locuitorii oraşului graţie multiplelor modalităţi de transport în comun - inclusiv 3 linii de transport special la Auchan - cât şi pentru toţi cei care tranzitează zona către Arad sau pe centura oraşului. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 550 de locuri de parcare.

“Suntem bucuroşi să deschidem un nou hipermarket pentru orădeni. Ne propunem să le oferim cele mai mici preţuri din oraş, o gamă foarte variată de produse alimentare. Suntem magazinul cu cel mai mare spaţiu alocat  produselor alimentare, de curăţat şi îngrijire personală. Avem câteva raioane  foarte importante printre care  şi cele ale produselor vrac, ori congelate. De asemenea, acordăm o foarte mare importanţă produselor proaspete. Pe partea de non alimentar punem accent pe bebeluşi şi totodată, punem accent pe marca proprie. Îi aşteptăm pe orădeni să vină la Auchan să vadă diferenţa”, a afirmat Ciprian Clatea-director Auchan Oradea.

Politica de discount generalizat practicată de Auchan, constând în „preţuri mici pentru toate produsele din gamă, permanent”, va permite fiecărui client să realizeze economii importante la fiecare cumpărătură.

În plus, peste 2500 de produse marca proprie Auchan, cu cel mai bun raport calitate – preţ, peste 450 de produse alimentare şi nealimentare vândute vrac, numeroase variante de condiţionare mică şi vânzarea la bucată, reprezintă soluţii zilnice puse la dispoziţia clienţilor, pentru protejarea puterii lor de cumpărare.

Auchan aduce la Oradea o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, cu 40.000 de produse alimentare şi nealimentare, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri, fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de orădeni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

Cu alei largi, cu rafturi bine organizate şi cu 33 de case de marcat, Auchan va permite clienţilor să facă nu doar economie de bani ci şi de timp, respectiv să se bucure de confort ridicat pe tot parcursul cumpărării.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite