Cristian Tabără riscă o condamnare ca urmare a acuzaţiilor ce i se aduc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finele lunii iulie, Cristi Tabără a fost acuzat că a abuzat-o sexual pe Alexandra Bodnaru, fiica fostei sale iubite. Procurorii sunt aproape de concluziile finale. Punctul forte ale celor care acuză e dat de declaraţiile martorilor care nu şi-au schimbat declaraţiile şi susţin cauza victimei, scrie Click, citând cotidianul "Naţionalul".

Scandalul de viol în care a fost implicat Cristi Tabără ar putea fi doar o înscenare. Ce riscă mama tinerei

„Ultimii martori au fost audiaţi zilele trecute şi niciunul nu şi-a schimbat declaraţia. Asta înseamnă că fetiţa mea nu a minţit, iar acuzaţiile sunt cât se poate de adevarate. Acest lucru mă bucură enorm. Din câte am înţeles va fi stabilită o dată pentru confruntare cu domnul Tabără" a declarat pentru cotidianul „Naţional" Alina Bodnaru, fosta iubită a lui Tabără.

Citește și:

Cristian Tabără este acuzat că a pipăit o fetiță de 12 ani

Parchetul a negat că ar exista un dosar penal pe numele lui Cristian Tabără

Fosta soție și prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără

Prietenii și cunoscuții lui Cristian Tabără cred că este vorba despre o înscenare

Potrivit sursei citate, şi avocatul familiei Bodnaru confirmă acest aspect care ar putea să-l trimită pe Tabără după gratii. „E adevărat. Toţi martorii şi-au păstrat declaraţiile pe care le-au dat în faţa poliţiştilor. Acest lucru e extrem de important în desfăşurarea anchetei şi, probabil, în formularea acuzaţiilor ", a declarat Ingrid Alexandrescu.

Citește întreaga poveste aici

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite