Băiatul unui chirurg, principalul suspect în cazul tânărului găsit mort cu capul zdrobit, la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au dispus urmărirea penală faţă de un tânăr de 27 de ani care ar fi principalul suspect în cazul crimei de acum două zile când un alt tânăr a fost găsit cu capul zdrobit, la colţul unui bloc din Oradea.

În cazul tânărului găsit cu capul zdrobit la colţul unui bloc din Oradea, anchetatorii uau un suspect. Este vorba de un tânăr ce are aceeaşi vârstă ca şi victima.

”În cauza având ca obiect fapta de omor comisă în Oradea, în cursul zilei de azi s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Rogia Sorin Ioan, în vârstă de 27 de ani. Acesta nu se află la acest moment în custodia autorităţilor judiciare, fiind în derulare activităţi specifice în vederea găsirii lui, însă, în vederea punerii lui sub acuzare, există indicii temeinice”, precizează procurorul Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Suspectul ar fi fiul unui medic chirurg de la Spitalul Judeţean Oradea, iar victima - Bogdan - a fost fiul unei asistente de la Spitalul de neuropsihiatrie din Oradea.

Mai puteţi citi: 

Martori esenţiali în cazul tinerei care a fost găsită moartă şi dezbrăcată lângă Autostrada Soarelui: ce le-au declarat procurorilor

Un tânăr de 27 de ani, găsit mort, cu capul zdrobit, lângă un bloc

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite