VIDEO Preotul din Iaşi care ajută sute de copii săraci să meargă la şcoală surprinde bucuria micuţilor când primesc pachetele cu dulciuri şi haine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preotul ieşean Dan Damaschin, cunoscut pentru campaniile prin care pregăteşte de şcoală sute de copii, iar pe unii îi duce şi în vacanţă, are o nouă „misiune“.

Înainte de începerea unui nou an şcolar, preotul Dan Damaschin strânge bani, haine şi hrană pentru copiii săraci din judeţele Moldovei. Până acum, pe lista preotului sunt câteva sute de micuţi.

„873 de copii din listă şi încă vreo mie de rezervă visează să meargă la şcoală. Cândva, când nu voi mai vedea nici un picioruş desculţ prin noroaiele moldave, voi da de pământ cu toate recordurile Guinness BOOK (nu că nu am avea ce cauta pe acolo) şi voi cauta CEL MAI FERICIT COPIL DIN LUME. Cu siguranţă, Gheorghiţă al nostru, ar întra cu brio în TOP 10. Dar ca fericirea lui sa devină una reală, el şi fraţii lui, şi alte mii de copii, trebuie să meargă la şcoală“, transmite preotul pe pagina sa de socializare.


Pentru unii copii comanda de haine şi rechizite este făcută, iar preotul şi voluntarii au început să împartă cele necesare începutului de an şcolar. În una din vizitele la o familie nevoiaşă, preotul ieşean a surprins bucuria copiilor atunci când primesc câte un corn cu ciocolată.



Mai multe despre campaniile preotului găsiţi AICI
 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite