VIDEO L-am găsit pe bărbatul „vânat“ de toată presa britanică. Acesta este ieşeanul de care s-a îndrăgostit vedeta BBC Tessa Dunlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numele ieşeanului care i-a furat inima prezentatoarei BBC, Tessa Dunlop, pe când acesta era doar un elev de 12 ani este Dan Luca. Povestea lor de dragoste, relatată în volumul de memorii „Pentru România, cu dragoste“ a fost amplu comentată de presa britanică, iar autoarea a făcut tot posibilul să-l ţină în anonimat pe bărbat.

Dan Luca, acum în vârstă de 31 de ani, lucrează ca project manager la firma britanică RS Consulting. Ieşeanul s-a angajat la doi ani de la căsătoria cu Tessa, din 2005. „Dan Luca a acumulat o experienţă semnificativă în realizarea de interviuri şi a fost implicat în gestionarea şi analiza unor proiecte importante. Dan este român şi vorbeşte franceză şi italiană la nivel mediu“, se arată în prezentarea făcută ieşeanului pe site-ul companiei pentru care lucrează.

Prezentatoarea BBC, Tessa Dunlop, şi Dan Luca s-au căsătorit în 2005, la Iaşi, la 11 ani după ce s-au cunoscut.

O prezentatoare britanică şi-a găsit dragostea la Iaşi. Ea era profesoară, el elev de 12 ani VIDEO

image

Tessa Dunlop a postat filmul de la cununia civilă şi petrecerea de nuntă de acum şapte ani. Vezi AICI filmul de la petrecerea celor doi!

EXCLUSIV Află povestea ieşeanului care la 12 ani i-a furat inima prezentatoarei BBC

Cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre prezentatoarea Tessa Dunlop şi soţul ei pe când acesta era elev în Iaşi

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite