Scene erotice pe o stradă aglomerată din Iaşi. De ce a ieşit o franţuzoaică să alerge despuiată printre bărbaţi şi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Ieşeanca s-a plimbat goală pe stradă
FOTO Ieşeanca s-a plimbat goală pe stradă

O tânără de naţionalitate franceză, studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, a fost suprinsă marţi seară, 7 mai, alergând goală prin centrul oraşului.

Un cunoscut al fetei de 26 de ani a văzut-o pe aceasta alergând fără haine pe strada Ştefan cel Mare şi a sunat la 112. Un echipaj de poliţie şi un echipaj de prim-ajutor au pornit în căutarea sa şi au reuşit, în cele din urmă, să o prindă în scara unui bloc. 

Aceasta a fost dusă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi unde i s-au recoltat probe toxicologice care au arătat că tânăra consumase droguri.

„Pacienta în vârstă de 26 de ani a fost adusă la spital pentru a i se face probele toxicologice. Atât agitaţia psihomotorie, cât şi rezultatul analizelor au indicat că aceasta consumase substanţe de abuz care determină dependenţa”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Fata a fost transferată şi internată la Spitalul de Psihiatrie „Socola”, pentru mai multe investigaţii şi tratament de specialitate.

Citiţi şi:

Scuza scandaloasă a unui profesor care i-a cerut elevei sale să facă sex: „Eram hiperexcitat!“. Adolescenta a fost umilită crunt inclusiv în sala de judecată

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite