Relu Fenechiu s-a relansat în afaceri în prezenţa a doi parlamentari PNL. Fostul ministru vrea să dea lovitura în comerţul online

0
0

Relu Fenechiu a lansat o platformă online destinată vânzărilor de materiale de construcţii. La lansare au participat oameni din administraţia publică, dar şi parlamentari PNL.

Conferinţa de lansare a platformei bestdepot.ro, prezidată de Relu Fenechiu, a avut loc în cursul zilei de vineri, 28 septembrie, la Iaşi. La eveniment au participat, printre alţii, Varujan Vosganian, deputat şi fost coleg de partid cu Relu Fenechiu, dar şi deputatul PSD Camelia Gavrilă. Un alt nume cunoscut a fost şi Ciprian Roşca, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale.

„Aplicaţia îşi propune să devină cea mai mare platformă online de cumpărare materiale construcţii. BestDepot.ro este o platformă inovativă ce te ajută să primeşti într-un timp scurt cea mai bună ofertă pentru achiziţionarea materialelor de construcţie. Platforma este o premieră în România şi îşi propune să vină în ajutorul persoanelor juridice şi fizice în procesul de achiziţionare de materiale de construcţii. Platforma doreşte să lărgească ponderea şi numărul utilizatorilor de comerţ on-line în domeniul materialelor de construcţii, oferind consumatorilor simplificarea la maxim a modului de căutare, alegere şi achiziţionare a produselor”, au precizat reprezentanţii BestDepot.ro, citaţi de Ziarul de Iaşi.

Relu Fenechiu a fost eliberat din puşcărie în august 2017, el fiind încarcerat de la începutul anului 2014. Fenechiu a executat efectiv 1.195 zile închisoare, 203 zile considerate ca executate ca urmare a muncii prestate (din care 83 de zile din activităţi lucrative la clubul unităţii şi 120 de zile ca urmare a elaborării de lucrări ştiinţifice/articole ştiinţifice) şi 0 zile executate în arest preventiv, „în total fiind 1398 zile câştigate şi executate”.

El a fost condamnat în două dosare, într-unul dintre ele, denumit generic „Transformatorul”, fiind acuzat că a instigat directori ai SISEE Moldova să cumpere produse de la firmele sale la suprapreţ. Prejudiciul de 5,5 milioane de lei nu a fost recuperat.

De asemenea, Fenechiu a fost condamnat pentru o mită de aproximativ 1 milion de euro pe care ar fi pretins-o în perioada în care era deputat, pentru derulare a două proiecte.

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri