Pelerinii se închină şi politicienii se spală de păcate la Moaştele Sfintei Parascheva GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Astărăstoae, primarul Gheorghe Nichita, liderul PIN Lavinia Şandru, fostul senator Ion Solcanu, fostul premier Victor Ciorbea şi oamenii de afaceri ieşeni sunt doar câţiva dintre cei care au trecut azi pe la racla cu Moaşte.

Rectorul Vasile Astărăstoae, învinuit în scandalul de la UMF Iaşi, primeşte astăzi titlul de Cetăţean de Onoare la Seara Valorilor UPDATE

Slujba susţinută de câteva zeci de clerici din mai multe ţări a adunat în curtea Mitropoliei sute de credincioşi şi persoane publice. „Sunt 22 de ierarhi care ţin Liturghia, din Grecia, Bulgaria şi Serbia, ţări în care Sfânta Parascheva a fost de-a lungul secolelor, alături de 16 preoţi şi 6 diaconi. Acesta este cel mai mare eveniment pe care-l are Iaşiul de-a lungul unui an“ a spus pr. Constantin Sturzu, reprezentantul Mitropoliei.

image

Daţi click pe poze pentru imagini de la pelerinajul de anul acesta de la Iaşi

Pelerinii care au ajuns anul acesta la racla Sfintei Parascheva s-au „înarmat“ cu telefoane mobile şi aparate foto pentru a imortaliza momentul. „Fac poze ca să am o amintire de la Iaşi, că vin în fiecare an să mă rog pentru familie“, spune Aura, o gălăţeancă de 52 de ani care poza soborul de preoţi ce susţinea Liturghia.

Află ce străzi trebuie să eviţi de Sărbătorile Iaşiului

Program de umplutură pentru Sărbătorile Iaşiului

Mersul pe trotuar, sport extrem la Iaşi. Şoferii gonesc pe zonele pietonale din Copou VIDEO

Formaţii de duzină la Sărbătorile Iaşiului

Ospăţ boieresc, cu grătare, mici şi cârnăciori stropiţi cu vin şi bere pe esplanada de la Hala Centrală FOTOGALERIE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite