Iaşi: Ascultă mărturia vatmanului bătut de 10 adolescenţi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai (32 de ani), vatmanul de pe traseul 3 care a fost bătut sâmbătă seară de şase băieţi şi patru fete cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, a povestit astăzi cum s-a petrecut incidentul. Încăierarea a avut loc la ora 19.40, în Dancu, în zona dispeceratului

Vatmanul a refuzat internarea şi povesteşte cu groază despre bătaia pe care a luat-o de la nişte puştani din cartier care au vrut să transforme vagonul într-o crâşmă. „Eram de serviciu sâmbătă seara, am ajuns în capăt la Dancu, puneam ştampila pe foaia de curs şi de la dispecerat am observat că în vagon au urcat zece tineri cu chef de viaţă, cântau, s-au aşezat în spatele vagonului, au scos o sticlă de vin, şi-au aprins ţigările. Nu am putut sta impasibil, am mers la ei şi le-am cerut să coboare", povesteşte Mihai.

Vezi firul întâmplărilor relatate de vatmanul agresat

Citeşte şi:

Iaşi: Vatman umplut de sânge după ce l-au bătut 10 tineri

Bărbatul povesteşte că a fost lovit cu pumnii în cap şi că reţine doar figura a doi tineri. „I-aş recunoaşte pe doi pe care i-am avut în faţă, pe unul l-am şi prins, s-a zbătut, am rămas cu hainele lui în mână. Am depus plângere la Poliţie", povesteşte vatmanul. În încăierare tinerii au spart şi un geam al tramvaiului.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Public (RATP) au numai cuvinte de laudă despre Mihai. „Este un vatman tânăr, dar de fiecare dată, la orice evaluare a obţinut cel mai mare punctaj. Ştie şi despre defecţiunile tehnice şi despre regulile din circulaţie şi niciodată nu a fost implicat în vreun accident rutier sau vreun scandal. Este foarte serios", spune Adrian Mihai, purtător de cuvânt al RATP. În plus, reprezentanţi Regiei susţin că deşi zona este cu un grad ridicat de infracţionalitate, iluminatul stradal lipseşte, la fel şi organele de ordine.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite