FOTO VIDEO Situaţie dramatică la procesul fetei obligate să facă sex cu 100 de bărbaţi. Adolescenta a leşinat când i-a văzut pe monştrii care au batjocorit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena a primit îngrijiri medicale în faţa Tribunalului, după care a fost transportată la spital  FOTO Ionuţ Benea
Elena a primit îngrijiri medicale în faţa Tribunalului, după care a fost transportată la spital  FOTO Ionuţ Benea

Batjocorită în fel şi chip timp de un an şi jumătate, adolescenta în vârstă de 14 ani din judeţul Iaşi obligată să întreţină raporturi sexuale cu peste 100 de bărbaţi a ajuns astăzi de la Tribunal la spital după ce a leşinat în sala de judecată.

Elena a venit azi la Tribunalul Iaşi pentru a da declaraţii în dosarul în care cei doi bărbaţi care şi-au bătut joc de ea sunt judecaţi pentru viol şi trafic de minori.

Fata a venit însoţită de tată, mamă şi bunică, însă în momentul în care în sala de judecată au fost aduşi cei doi traficanţi, Ciprian Arghir şi Loredan Enăşel, minorei i s-a făcut rău.

A fost scoasă din incinta Tribunalului, iar în jurul orei 11.00 o ambulanţă a venit şi a preluat-o.

Victima a fost transportată la Spitalul de copii "Sfânta Maria", în prezent fiind în afara oricărui pericol. Ea a fost diagnosticată cu lipotimie, iar medicii spun că i s-a făcut rău din cauza stării de stres, provocate de vederea celor doi traficanţi de persoane.

Elena nu este la prima experienţă de acest gen. În timpul audierilor procurorilor a mai leşinat de câteva ori în momentul în care povestea calvarul prin care a trecut.

În urma unei expertize, specialiştii au concluzionat că fata a suferit traume psihice majore. Ea va rămâne însă cu sechele pentru toată viaţa. “Prezintă o simptomatologie caracteristică sindromului de stres posttraumatic şi anume anxietate peste medie, stare de agitaţie interioară, teamă de bărbaţi, de întuneric, de a sta singură, de a nu se repeta abuzul, sentimente de depreciere”, au concluzionat psihologii care au expertizat-o pe Elena.

Povestea terifiantă a fetei

Drama fetei din judeţul Iaşi a început în luna februarie 2011. Atunci, un individ din satul său pe nume Ciprian Arghir a început să-i dea târcoale. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, proaspăt eliberat din puşcărie, trăia la acea vreme cu o altă minoră, de 14 ani, care îi purta în pântece şi un copil.

Individul a încercat de mai multe ori să o convingă pe Elena să facă sex cu el, însă fata nu a vrut nici în ruptul capului. Aşa că a pus la cale un plan diabolic. Într-o seară, şi-a trimis verişoara de 12 ani la locuinţa Elenei pentru a o aduce pe acesta în parcul din sat, situat, paradoxal, la o aruncătură de băţ de o mânăstire.

După ce adolescenta a ajuns în parc a fost luată pe sus de Ciprian Arghir şi dusă într-un loc mai ferit din pădure. Individul pusese totul la punct. Aşezase dinainte o pătură, ba chiar adusese la el şi şerveţele bănuind că fata era virgină.

În acel loc, adolescenta Elena, la acea vreme de 14 ani, şi-a început viaţa sexuală. Violată, în fel şi chip, timp de o oră, de un bărbat cu 16 ani mai mare decât ea.

Înainte de a fi lăsată în pace, Ciprian Arghir i-a spus fetei că dacă va povesti cuiva prin ce a trecut o va omorî atât pe ea, cât şi pe surioarele ei mai mici. De teamă, fata nu a suflat o vorbă.

Calvarul minorei de abia începuse. Profitând de vârsta fragedă şi folosindu-se de ameninţări, Ciprian Arghir a continuat să abuzeze sexual de fată. De fiecare dată în acelaşi loc, fata fiind chemată de acasă de verişoara violatorului.

După ceva vreme, Ciprian Arghir a început să organizeze adevărate orgii sexuale în pădurea din apropierea Mânăstirii Miclăuşeni. În joc au intrat alţi doi bărbaţi, Loredan Enăşel, dar şi o persoană pe care procurorii nu au reuşit încă să o identifice.

În luna octombrie 2012, după câteva luni de abuzuri sexuale repetate, Arghir şi Enăşel s-au gândit că pot scoate şi bani de pe urma minorei. Aşa că au început să o oblige să se prostitueze.

“În toamna anului 2011, cel mai probabil în luna septembrie, inculpaţii Arghir Ciprian, zis «Ciot», Enăşel Loredan, zis «Cita» şi persoana neidentificată au stabilit că minora de 14 ani le poate aduce venituri, astfel că au transportat victima la drumul European 583. În parcarea auto, aflată pe partea dreaptă a sensului de mers Târgu Frumos-Roman, în dreptul bornei kilometrice nr. 18, după comuna Strunga, se afla locul în care partea vătămată era transportată şi lăsată de către cei trei să acosteze clienţi pentru a întreţine raporturi sexuale contracost”, se menţionează în rechizitoriu.


 

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite