FOTO Filmul crimei pasionale de la Iaşi: tânăra ucisă a fost aproape decapitată în plină stradă de iubitul gelos

0
0
Petru Toderică a postat pe facebook o fotografie cu iubita sa şi cu un bărbat ce poartă o mască specifică filmelor horror
Petru Toderică a postat pe facebook o fotografie cu iubita sa şi cu un bărbat ce poartă o mască specifică filmelor horror

Principalul suspect al crimei de miercuri seară de la Iaşi, petrecută în plină stradă, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventivă.

Din primele informaţii culese de anchetatori de la martori şi familie, se pare că motivul crimei al cărei principal suspect este ieşeanul Petru Toderică ar fi gelozia. Vara trecută, bărbatul şi cu iubita sa, victima Gabriela Puricoi (33 de ani), şi-au petrecut concediul împreună, în străinătate, şi relaţia dintre ei părea a fi perfectă.

În ultima perioadă, cei doi s-ar fi distanţat, mai ales din cauza comportamentului agresiv pe care Toderică îl avea, fapt ce a determinat-o pe Gabriela Puricoi să îl părăsească.

Femeia, care avea doi copii dintr-o relaţie anterioară, se mutase recent pe strada Ciurchi din cartierul ieşean Tătăraşi, după ce până atunci locuise împreună cu Toderică în cartierul Dancu, situat la marginea Iaşului.

Miercuri seară, cei doi s-au întâlnit pe strada Ciurchi şi au avut o ceartă violentă, observată de un locatar din zonă. În acel moment femeia mergea pentru a-şi plăti factura la cablu. După câteva minute în care Puricoi şi Toderică s-au certat, bărbatul a scos un cuţit şi i-a tăiat gâtul de la un capăt la celălalt iubitei. Femeia nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire echipajul SMURD ajuns la faţa locului constatând decesul. „I-am văzut certându-se, apoi am văzut cum bărbatul a ieşit din tufiş şi a plecat. Am coborât şi am mers să văd ce a făcut acolo. Am văzut cadavrul femeii sângerând şi am sunat la 112“, a spus unul dintre principalii martori ai crimei.

A urmat o anchetă la care a participat însuşi şeful Poliţiei Iaşi, chestorul Ioan Scripniciuc. Poliţiştii l-au suspectat încă de la început pe Petru Toderică şi au împânzit oraşul pentru a-l identifica. Aproape de ora 23.00, la mai bine de patru ore după faptă, suspectul a fost identificat în zona Canta şi dus la audieri. El nu avea hainele pătate de sânge. De asemenea, arma crimei nu a fost încă descoperită. „Nu eu am omorât-o“, a strigat, miercuri noapte, Toderică, dus de anchetatori la Parchet.

Pe profilul de Facebook al suspectul sunt postate mai multe fotografii în care acesta apare atât alături de iubita sa cât şi de cei doi copii ai acesteia. Într-una dintre poze, realizate cel mai probabil într-o vacanţă, între Petru Toderică şi Gabriela Puricoi apare un bărbat ce poartă o mască specifică filmelor horror, ce simbolizează moartea.

crima iasi

Cazul este instrumentat în prezent de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi şi astăzi Petru Toderică va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. El a fost reţinut pentru 24 de ore miercuri noapte.

Citeşte şi: 

UPDATE Tânără de 34 de ani omorâtă în plină stradă la Iaşi. Concubinul femeii, principalul suspect, a fost prins de Poliţie
 

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite