Cosmos Tănase a pozat în naşul „mafiei” ieşene pe Facebook GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmos Tănase, "Prinţul ţiganilor"
Cosmos Tănase, "Prinţul ţiganilor"

„Prinţul ţiganilor" apare cu un cont pe reţeaua de socializare autointitulându-se „Cosmos Corleone", după  renumitul personaj Don Vito Corleone, din romanul lui Mario Puzo. „Naşul" are drept prieteni membri ai lumii interlope ieşene.

Romanul „Naşul" al lui Mario Puzo l-ar fi inspirat pe „prinţul ţiganilor", care apare pe Facebook cu contul „Cosmos Corleone".  Pe profilul creat pe 19 noiembrie 2011, apar mai multe poze de la nunta fiului său, Aleodor, şi dintr-un bar. De asemenea, „Cosmos Corleone" îşi dă cu părerea despre politică şi este de acord cu schimbarea preşedintelui Traian Băsescu.

Citiţi şi:

De unde vin banii interlopului ieşean Cosmos Tănase FOTO

Lux şi manele la ultima petrecere a lui Cosmos Tănase. Vezi cum s-a distrat interlopul FOTO

Printre prietenii „prinţului ţiganilor" se numără şi Costel Cozma şi Costel Puia (zis Cocai). Cei doi au fost reţinuţi, alături de Cosmos, de procurorii DIICOT pentru trafic de cocaină.

Costel Cocai şi Aleodor Tănase (stânga) Foto: Facebook

Costel Cocai, Costel Cozma şi Francez Tănase

Prieten cu „Cosmos Corleone", pe reţeaua de socializare, este şi fratele său, Francez şi Ilie Gologan . Acesta a fost arestat în urmă cu câţiva ani în Franţa pentru trafic de persoane. Francezu a fost şi el închis în Belgia.  Amicii lui Cosmos îşi arată tatuajele pe Facebook şi grămezile de bani.

Cosmos Tănase împreună cu Costel Cozma şi Costel Puia au fost reţinuţi de procurori, pe 20 februarie, pentru trafic de droguri. Cei trei au fost arestaţi pentru 29 de zile.

Citiţi şi:

UPDATE "Prinţul ţiganilor", Cosmos Tănase, reţinut pentru trafic de cocaină GALERIE FOTO

EXCLUSIV Interlop „distrus" de contul de pe Facebook FOTO

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla dacă interlopul va fi arestat din nou.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite