Şosea modernizată cu fonduri europene. Miniştrii Mariana Câmpeanu şi Ramona Mănescu invitaţi la inaugurare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul a fost modernizat cu fonduri de la UE. D.G.
Drumul a fost modernizat cu fonduri de la UE. D.G.

Un drum judeţean modernizat cu fonduri europene va fi inaugurat sâmbătă, între comuna Teliucu inferior, de la marginea Hunedoarei, şi Lunca Cernii, iar la eveniment au fost invitaţi ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

Drumul judeţean 687D măsoară peste 30 de kilometri, iar proiectul de modernizare a beneficiat de o finanţare nerambursabilă din partea Uniunii Europene. Proiectul are o valoare de circa 20 de milioane de euro.

Şoseaua se află în Ţinutul Pădurenilor, una dintre zonele cele mai pitoreşti ale Hunedoarei. Soferii vor putea circula pe ea în condiţii bune, până la limita judeţului Hunedoara cu judeţul Caraş-Severin. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Hunedoara, rolul investiţiei, care a început în urmă cu trei ani, a fost de a dezvolta potenţialul turistic al zonei.

La inaugurarea drumului au fost invitaţi să participe ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

Vă recomandăm şi:

Autostrada Deva – Orăştie a redus numărul accidentelor rutiere grave

Niciun accident rutier grav nu a fost înregistrat în acest an pe tronsonul de 33 de kilometri al autostrăzii Deva – Orăştie. Autostrada a preluat o parte din traficul greu de pe DN 7 şi a dus astfel la reducerea numărului accidentelor pe şoseaua naţională, faţă de anii trecuţi.

Cum a ajuns Hunedoara pe autostrada Deva – Orăştie: panouri rutiere montate de localnicii supăraţi pe CNADNR

Un grup de tineri din Hunedoara a amplasat în zona unui nod rutier al autostrăzii Deva – Orăştie panouri care să îi îndrume pe şoferi spre Hunedoara. Oamenii şi-au cheltuit banii proprii pentru confecţionarea indicatoarelor rutiere, după ce Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a refuzat cererea hunedorenilor.

Autostrada Deva - Sebeş: trei luni de întârziere. Finalul lucrărilor la ruta Orăştie - Sebeş amânat pentru noiembrie

Previziunile privind data inaugurării tronsonului de autostradă Orăştie–Sebeş, care include şi centura Sebeşului, nu s-au adeverit.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite