Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului: află aici care sunt subiectele de la probele scrise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii corigenți la sesiunea de vară a Bacalaureatului susțin, începând de astăzi, probele scrise ale examenului. La nivelul județului Hunedoara s-au înscris la evaluare peste 3.000 de școlari. Rămâi pe hunedoara.adevarul.ro pentru a afla subiectele de la probele scrise.

Ca și la prima sesiune a examenului, școlarii sunt monitorizați și de data aceasta atât de supraveghetori, cât și de camerele video.

În municipiul Deva, probele scrise se desfășoară în două centre de examen, organizate la Colegiul Tehnic ,,Transilvania” și la Grupul Școlar ,,Grigore Moisil”. În municipiul Hunedoara, centre de examen sunt la Grupul Școlar de Telecomunicații și Lucrări Publice, respectiv la Colegiul de Informatică ,,Traian Lalescu”.


Săptămâna trecută, doi elevi eliminați din examen în prima sesiune au câștigat în instanță dreptul de a fi din nou evaluați în această toamnă, nu în toamna lui 2012, așa cum prevede metologia în cazul celor care au încercat să fraudeze testarea. Este vorba despre Tudor Tătar, care a absolvit clasa  a XII-a la Colegiul Național ,,Iancu de Hunedoara”, și de Alexandru Szekely, fost elev la Colegiul de Informatică ,,Traian Lalescu”.

Primele rezultate ale sesiunii de toamnă a Bacalaureatului vor fi făcute publice în data de 4 septembrie, când cei nemulţumiţi pot depune contestaţii. Notele finale se vor afişa trei zile mai târziu.

La sesiunea din vară a examenului, procentul de promovabilitate la nivelul judeţului Hunedoara a fost de circa 39 la sută.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite