Închisoare pentru tânărul care a jefuit o prostituată. Cât l-a costat partida de sex încheiată dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.
FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

Tânărul care a jefuit o prostituată, cu care avusese relaţii sexuale într-o clădire dezafectată din Deva, a fost condamnat la închisoare.

Magistraţii Judecătoriei Deva l-au condamnat pe Mirel Liviu Sandu (29 de ani) la doi ani şi jumătate de închisoare, după ce a jefuit o tânără de 23 de ani, cu care întreţinuse relaţii sexuale într-o hală dezafectată de pe centura Devei. De asemenea, tânărul, cu antecedente penale, va trebui să îi achite femeii daune morale în valoare de 2.000 de lei.

Mirel Liviu Sandu se află în arest preventiv, la Aiud, din septembrie 2019. Atunci a fost reţinut de poliţişti la scurt timp după ce a tâlhărit-o pe femeia cu care negociase pentru o partidă de sex la preţul de 50 de lei. „Aşa se fac banii!”, i-a spus tânărul colegului său de muncă, după ce s-a întors cu prada obţinută de la prostituată: o poşetă în interiorul căreia se aflau 233 lei, un telefon mobil, prezervative şi un pachet de ţigări. Însă a fost capturat la scurt timp după infracţiune, de un echipaj al Poliţiei.

„În 15 septembrie 2019, la ora 22:35, în timp ce o autospecială a Poliţiei Deva se deplasa pe Calea Zarandului, în zona staţiei peco Lukoil, două tinere au făcut semne disperate poliţiştilor pentru a le cere ajutorul. Una dintre acestea avea sânge în zona gurii şi le-a spus organelor de poliţie că se ocupă cu prostituţia, iar mai devreme cu aproximativ 20 de minute, a fost lovită cu pumnii în zona gurii de către un bărbat cu care întreţinuse anterior relaţii sexuale şi care i-a sustras poşeta, fugind înspre halele dezafectate din zonă. Cei doi poliţişti au solicitat sprijinul colegilor, astfel că la faţa locului s-au prezentat alţi 4 agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Deva care, împreună cu cele două femei au început să-l caute pe agresor, pe platoul din faţa clădirii principale a fostei fabrici. În acel loc se află mai multe hale noi construite în incinta cărora sunt amenajate spaţii de locuit pentru muncitori, loc în care a fost identificat un coleg de-al agresorului care le-a spus poliţiştilor că Mirel Sandu a fugit pe acoperiş în momentul în care a observat organele de poliţie. Astfel, la scurt timp, a fost identificat autorul, în persoana inculpatului, care a fost recunoscut fără ezitare atât de persoana vătămată, cât şi de prietena ei”, se arată în dosar.


Vă recomandăm să citiţi şi:

O copilă de 10 ani a fost violată de fratele ei în vârstă de 16 ani. Mama victimei a chemat Poliţia. Ce a păţit adolescentul

Noaptea de coşmar a tânărului violat de două femei în faţa iubitei. „A fost pus în genunchi, pe cioburi, şi obligat să le sărute în zonele intime”

Un tânăr a fost alergat de poliţişti pe străzile Devei după ce a furat 1.000 de lei din geanta unei femei

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite