FOTO Accident rutier într-o intersecţie din Hunedoara. Un tânăr fără permis auto a făcut ravagii cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident în Hunedoara.
Accident în Hunedoara.

Un adolescent de 18 ani, fără permis de conducere, a produs distrugeri pe Bulavardul Dacia, din Hunedoara, după ce a scăpat maşina de sub control.

Un accident rutier s-a petrecut duminică, în jurul orei 1, în intersecţia semaforizată dintre Bulevardul Dacia şi Strada Avram Iancu, din Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 18 ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce circula cu un autoturism pe Bulevardul Dacia a pătruns in intersecţia cu Strada Avram Iancu şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând cu autoturismul într-un gard de protecţie al Parcului Tineretului, producând avarierea autoturismului.

„Poliţiştii rutieri au observat, la intersecţia bulevardului Dacia cu strada Avram Iancu, din municipiul Hunedoara,   un autoturism are a pătruns în intersecţie pe culoarea galbenă a semaforului electric aflat în funcţiune. Conducătorul autoturismului a accelerat puternic continuându-şi deplasarea cu viteză excesivă pe strada Avram Iancu, iar la aproximativ 30 de metri de intersecţie a pierdut controlul volanului şi a lovit cu  autoturismul gardul Parcului Tineretului, provocând avarierea autoturismului”, a informat IPJ Hunedoara.

Şoferul a scăpat fără a fi rănit, însă gardul de beton şi fier şi maşina sa au fost distruse.

„În urma evenimentului rutier, poliţiştii au constatat că tânărul care a condus autoturismul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză, poliţiştii au intocmit dosar de cercetare penală”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

accidenthd
accidenthd

Vă recomandăm să citiţi şi:

Traian Berbeceanu, 7 ani de la ziua cea mai neagră din viaţa de poliţist. Mesajele care i-au cutremurat pe români

Incendiu puternic la intrarea în Brad. Un autotren încărcat cu îmbrăcăminte a fost mistuit de flăcări

Cum s-a domolit goana după brăţările dacice. Zeci de kilograme de aur, căutate fără succes de un deceniu

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite