COVID-19 în judeţul Hunedoara. Câte cazuri noi s-au înregistrat şi unde mai sunt focare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

Covid 19, situaţia la zi înregistrată în judeţul Hunedoara. Rata infecţiilor cu noul coronavirus în judeţ a scăzut uşor.

120 de noi cazuri de  Covid 19 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore în judeţul Hunedoara, arată informarea de joi a Grupului de Comunicare Strategică.

Incidenţa îmbolnăvirilor în judeţul Hunedoara a scăzut la 2,72 la mia de locuitori, faţă de 2,96, cât era în ziua precedentă.

Sunt 2.525 de persoane diagnosticate cu noul coronavirus, dintre care 554 se află în spitale. În 88 de localităţi hunedorene, incidenţa infecţiilor cu Covid 19 este mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică, joi, 10 decembrie 2020, în judeţul Hunedoara se înregistrează următoarele focare: SEWS – DEVA – 1 caz, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva – 2, Spitalul Municipal din Hunedoara – 8, Sucursala Electrocentarle Mintia – 1, Keysafety Systems SRL Ribiţa – 3, Spitalul de Psihiatrie Zam – 17, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă a Persoanelor Adulte cu Dizabilităţi (CIA PAD) Petrila – 2, Centrul de îngrijire a persoanelor cu dizabilităţi Bretea Strei – 20, Sanatoriul de pneumoftiziologie Brad – 5, Asociaţia „Bunicii Văii Jiului” – Dărăneşti – 27, Casa de copii din Vulcan – 6.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Călugărul Böjte Csaba, diagnosticat cu COVID-19. Mesaj emoţionant transmis de fondatorul Fundaţiei Franciscane

A murit mecanicul CFR internat de patru săptămâni la ATI, cu COVID 19. Mesajul tulburător al fiicei sale

A murit doctoriţa Emilia Biber. Medicul pediatru din Hunedoara a fost infectat cu COVID-19

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite