Video Comuna unde s-ar fi prăbușit un extraterestru, invadată de flotanți: „Au apărut de nicăieri la vot” VIDEO

0
Publicat:

Comuna care a păstrat cea mai stranie poveste despre extratereștri se află în Hunedoara, iar localnicii ei au fost martorii unei noi „invazii”. De această dată, evenimentul s-a petrecut în ziua alegerilor locale și, spune primarul, a schimbat soarta oamenilor.

Mircea Bodros, localnic din Vorța. Foto: Daniel Guță. ADEVĂRUL
Mircea Bodros, localnic din Vorța. Foto: Daniel Guță. ADEVĂRUL

Mai puțin de 750 de oameni trăiesc în comuna Vorța din Hunedoara (video), unde prezența la vot a depășit toate așteptările, iar primarul Radu Bureană (PNL) a fost învins cu câteva zeci de voturi de contracandidatul său Flavius Benea (PSD).

Diferența, spune primarul, au făcut-o cei aproximativ 250 de flotanți înregistrați în comună înainte de alegeri.

Din moment ce am pierdut alegerile, la o diferență de 40 - 50 de voturi, pot spune că au fost flotanți care au votat cu candidatul PSD. Acum nu îi mai găsiți în satele comunei”, spune primarul Radu Bureană.

În comuna Vorța din Hunedoara, prezența la vot a depășit 120 la sută, iar 229 de oameni au votat pe listele suplimentare. Au votat 762 de oameni, mai mulți decât populația rezidentă a comunei aflată la 30 de kilometri de municipiul Deva, în Munții Metaliferi.

În urmă cu patru ani, la alegerile locale din 2020, în secțiile de votare din comuna Vorța din Hunedoara s-au prezentat puțin peste 500 de oameni, adică 80 la sută din alegători. Atunci, 42 de oameni au votat pe listele suplimentare.

În satele comunei Vorța, părerile despre deznodământul alegerilor sunt împărțite. „Lumea a fost interesată de schimbare. De ce să mai așteptăm binele dacă nu venim la vot. Și care lucrează dincolo, au venit aici, la părinți, și au votat”, spune Mircea, un localnic din satul Visca, din comuna Vorța.

„Eu mi-am plătit gunoiul, am plătit taxele. Dacă tot au fost atâția flotanți, care au apărut de nicăieri, mă întreb dacă ei au plătit dările către comună, ori au fost înscriși aici doar pentru vot?”, întreabă un localnic din satul Coaja, din aceeași comună.

Și alți localnici au reclamat modul în care s-au desfășurat alegerile locale din 9 iunie, la Vorța. După alegeri, liniștea s-a lăsat peste comuna cu sate pitorești, înconjurate de pădurile întinse din Munții Metaliferi.

Vorța nu a fost singura comună din Hunedoara unde rezultatele alegerilor locale au fost influențate de flotanți. În comuna Bulzeștii de Sus din Hunedoara, cu circa 250 de locuitori, peste 140 de oameni au votat pe listele suplimentare, iar actualul primar Ion Mirel Suba (PSD), a pierdut alegerile în fața contracandidatului său de la PNL, Doru Ioan Paul.

Extraterestrul din Dumești

Satul Dumești din Hunedoara, cel mai mic sat din comuna Vorța, mai este locuit de vreo 5-6 oameni. Așezarea depopulată din Munții Metaliferi a rămas, însă, cunoscută în ultimii ani, datorită unor povestiri SF despre o farfurie zburătoare care ar fi aterizat aici, în 1967.

La bordul acestui obiect zburător neidentificat ar fi călătorit un extraterestru, care ar fi scăpat cu viață în urma prăbușirii.

Mai mult, el s-a adăpostit într-o grotă din pădure, însă câteva zile mai târziu, a fost capturat de forțele militare ale regimului comunist. La finalul relatării, autorii au menționat că povestea extraterestrului din Dumești este doar o ficțiune. Însă unii localnici sunt convinși că extraterestrul din Dumești a existat în realitate (video).

Evenimentul relatat în relatarea devenită virală pe Internet s-ar fi petrecut într-o duminică seara din primăvara anului 1967. Atunci, potrivit acestei povestiri SF, localnicii au putut observa o dâră luminoasă pe cer care se îndreaptă în cădere, făcând un zgomot ciudat, spre pădurea satului. Localnicii s-au speriat și și-au trimis copiii în case, iar a doua zi de dimineață au decis să nu se apropie de pădure, înainte de a chema autoritățile.

Un tânăr din sat a mers însă în pădure și a întâlnit extraterestrul din Dumești, ființa ciudată care avea înfățișarea și statura unui om și ochii mari, cu pupile ca de pisică. Cei doi s-ar fi înțeles prin semne, iar pentru câteva zile, extraterestrul a rămas la adăpost într-o grotă din pădure.

Între timp, forțele militare și-au instalat tabăra pe islazul satului și au început căutările. Au reușit, după câteva zile, să captureze extraterestrul într-un sac, l-au urcat în elicopter și au zburat spre o destinație necunoscută localnicilor.

Urmele locului unde ar fi aterizat OZN-ul au fost șterse, iar localnicilor li s-a spus că nu s-a descoperit nimic straniu în pădurea satului, potrivit relatării, care a scos din anonimat satul Dumești din Hunedoara, aflat pe cale de dispariție.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite