Ce premiu va primi Iulia Corici, eleva de nota 10 la Bacalaureat, pentru rezultatul excepţional pe care l-a obţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulia Corici, eleva de nota 10 la Bacalaureat, va fi premiată de primărie, pentru performanţele şcolare. Şi profesorii absolventei Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Petroşani vor fi recompensaţi.

Primăria Petroşani va acorda un premiu de 1.000 de lei Iuliei Corici,  eleva premiantă care a obţinut media 10 la sesiunea din iunie a examenului de Bacalaureat.

De asemenea, profesorii acesteia vor fi premiaţi cu câte 500 de lei, a precizat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi. La această sesiune de Bacalaureat au fost doar două medii de 10 în judeţul Hunedoara.

Una dintre acestea a fost obţinută de Iulia Ştefania Corici, din Petroşani.

„Aş vrea să dau la Politehnica din Bucureşti, la Facultatea de Automatizări şi Calculatoare. Mi-am pus problema dacă să plec să studiez în afara ţării până în urmă cu doi ani, dar am realizat că există facultăţi bune şi în România. M-am interesat la Târgul de Facultăţi, unde am descoperit această facultate, care mă va ajuta să am o carieră în domeniul IT”, a relatat Iulia, pentru adevarul.ro.

Cea de a doua medie de 10 a fost obţinută de un absolvent al Colegiului Naţional „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara, Mihai Andrei Lazăr.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Elevul de nota 10 la Bacalaureat care a scris două cărţi: „Niciodată nu mi-am dorit să studiez în afara ţării”

„Perla“ de la ţară, cu 10 la Bac. „Mi-am împărţit timpul între pasiunea pentru informatică şi îngrijirea animalelor, să le ofer părinţilor mei o viaţă mai bună”

Iulia Corici, eleva de 10 la Bacalaureat: „Mi-am pus problema să plec din ţară, dar sunt facultăţi bune şi în România”

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite