VIDEO Captură de chihlimbar la un punct de trecere a frontierei din judeţul Galaţi. Unde ascunsese şoferul pietrele semipreţioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură video Poliţia de Frontieră Galaţi
Foto: captură video Poliţia de Frontieră Galaţi

Poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit ascunsă în interiorul unui autoturism, condus de un cetăţean din Republica Moldova, cantitatea de  patru kilograme de chihlimbar.

Pe 12 iulie, în jurul orei 17,30, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Şiviţa–judeţul Galaţi, un autoturism marca Chrysler Voyager, condus de un cetăţean din Republica Moldova, B.I., în vârstă de 39 de ani.

”În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în semiaripile din spate ale autoturismului, 45 de pietre de chihlimbar, cu o greutate totală de 4.000 de grame", a declarat Mădălina Carp, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Bărbatul a declarat că intenţiona să transporte pietrele de chihlimbar în Turcia în vederea valorificării. Întreaga cantitate de chihlimbar, în valoare de 4.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră îl cercetează acum pe basarabean pentru contrabandă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite