Trei trasee importante de tramvai, din Galaţi, suspendate de la 1 martie pentru lucrări de infrastructură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Traseele închise temporar sunt cele cu numere: 39 (Micro19-Piaţa Energiei), 7 (Micro 19-Piaţa Centrală) şi  44 (BJATM-Piaţa Centrală).  Compania de transport public din Galaţi nu a precizat cât va dura restricţia, aceasta fiind legată de derularea refacerii infrastructurii de pe bulevardul Siderugiştilor.

Compania de transport public din Galaţi, Transurb SA, a anunţat că din cauza lucrărilor la infrastructură, de la 1 martie 2020, se suspendă circulaţia a trei trasee importante de tramvai. 

În acelaşi timp, pentru a asigura transportul călătorilor pe rutele suspendate, vor fi înfiinţate trasee temporare de autobuze, care vor circula după cum urmează:

Traseul 39 (Micro 19-Piaţa Energiei şi retur) va fi înlocuit cu 6 autobuze, care vor circula de luni până vineri, cu o frecvenţă de unul la 15 minute, iar sâmbăta şi duminica, cu o frecvenţă de unul la 23 minute.

Traseul 7 (Micro 19-Piaţa Centrală şi retur) va fi asigurat de un autobuz care va circula cu frecvenţă de 90 de minute şi va circula pe un traseu uşor modificat.TUR  - Micro 19/ Magazinul general/ Liceul 9/ Piaţa Centrală; RETUR - Piaţa centrală/ Piaţa Energiei/ Liceul 9/ Piaţa energiei/ Micro 19.

Traseul 44 va fi asigurat de un autobuz cu frecvenţa de 70 de minute şi va avea următoarea rută: TUR - BJATM/ Piaţa energiei/ Liceul 9/ Piaţa Energie/ Piaţa Centrală; RETUR Piaţa Centrală/ PiaţaEnergiei/ Liceul 9 / Piaţa energiei/ BJATM.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite