Trafic blocat în zona Autogării din Galaţi. Un copac smuls de furtună a căzut peste străzile Ana Ipătescu şi Dogăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copacul căzut pe carosabil FOTO Grupul şoferilor din Galaţi/Facebook
Copacul căzut pe carosabil FOTO Grupul şoferilor din Galaţi/Facebook

Evenimentul s-a produs în cursul dimineţii, iar o echipă de la Administrarea Domeniului Public încearcă să deblocheze traficul prin segmentarea trunchiului masiv.

Trafic blocat pe străzile Ana Ipătescu şi Dogăriei din Galaţi, în dimineaţa zilei de 24 august 2016. La primele ore ale dimineţii, un copac masiv, având aproape un metru în diametru la baza trunchiului, a fost doborât de furtună şi a căzut exact de-a curmezişul şoselei, chiar în punctul în care converg cele două artere rutiere..

Blocajul s-a produs în segmentul de stradă dintre Autogara Galaţi şi intersecţia cu strada Gării, aşa că este blocat accesul dinspre Gară şi zona adiacentă (inclusiv străzile Gării, Mihai Bravu şi A.I. Cuza) către străzile Dogăriei, Ana Ipătescu şi toate străzile adiacente..

O echipă de la Administraţia Domeniului Public a început, în jurul orei 10,00 segmentarea masivului arbore în vederea deblocării traficului.

Şoferii sunt sfătuiţi să evite temporar zona, folosind rutele alternative pentru a ajunge în zona Autogării: strada A.I. Cuza (segmentul sudic, care ajunge în Dogăriei), strada Moruzzi şi strada Portului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite