Top 5 cele mai căutate jucării de Crăciun în 2015. Ce vor găsi majoritatea copiilor din România sub pomul împodobit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucăriile sunt cadoul preferat al copiilor. FOTO Adevărul
Jucăriile sunt cadoul preferat al copiilor. FOTO Adevărul

Goana după cadourile de Crăciun este pe ultima sută de metri. Ca de fiecare dată cei mici sunt în centrul atenţiei aşa că magazinele de jucării sunt luate cu asalt. Părinţii au cea mai grea misiune: aceea de a alege cadoul potrivit şi de a se asigura că Moşul nu dă greş. Acest lucru este cu atât mai greu cu cât gusturile copiilor se schimbă foarte rapid, iar oferta este extrem de variată.

Marile magazine sunt pline de oferte pe toate gusturile – mâncăruri tradiţionale, dulciuri, brazi şi multe jucării aşteaptă să fie achiziţionate. Coşurile sunt umplute cu rapiditate iar cozile în hipermarket sunt interminabile. Fiecare bănuţ este folosit în această perioadă din dorinţa de a simţi sărbătorile. Primii pe listă sunt cei mici care aşteaptă sub bradul de Crăciun jucăriile mult visate. Oferta magazinelor este diversă, pentru fetiţie şi băieţei, totul în funcţie de vârstă. Iată care sunt principalele atracţii în acest an: 

Păpuşa Frozen – prinţesa Elsa Muzicală, cu accesorii 

Fetiţele de toate vârstele sunt fascinate de prinţesa Elsa. Odată cu lansarea animaţiei Frozen o adevărată isterie s-a creat în rândul fanilor acestui film. Vocea cristalină a prinţesei dar şi rochia ei au fost trecute rapid pe lista cadourilor de Crăciun de către fetiţe. În prezent oferta cuprinde nenumărate variante, cele mai căutate fiind cele care cuprind accesorii şi care cântă. Apasând butonul în formă de fulg aflat pe pieptul păpuşii, Elsa cântă melodia atât de îndrăgită de către noi toţi „Let it go” - iar fetele sunt încurajate să cânte şi să danseze. 

image

Setul include:
- păpuşa Elsa Muzicală 30 cm
- 2 seturi de haine, 1 disc fulg de zapadă care luminează, 2 accesorii "Puterea gheţii" care se pot scoate, 1 figurină Olaf
- apeşi fulgul de nea şi vei auzi melodia "Let It Go" din animatia Disney "FROZEN"
- costum lucrat în detaliu (satin şi detalii cu sclipici)
- recomandat de la 3 ani
- sunt necesare 3 baterii AG13, care sunt incluse 

Oferta mai cuprinde şi pe Olaf, un personaj la fel de îndrăgit din cadrul animaţiei Frozen. Preţurile păpuşilor care şi cânt pornesc de la 150 de lei şi pot ajunge şi la 220 de lei, în funcţie de câte accesorii cuprind. 

Lego Star Wars 

Nu mai miră pe nimeni că Star Wars se află în această iarnă pe lista cadourilor apreciate în special de băieţi. Nu ne referim acum de bilete la film ci de figurine, ghiozdane inscripţionate dar şi jocuri lego. Lansează-te în lupta cu naveta personală de comandă a lui Kylo Ren! Această fantastică navă de luptă stelară extrem de detaliată are o mulţime de dotări, inclusiv nişe de depozitare ce se deschid, în faţă, în spate şi jos, lansatoare acţionate cu arc montate pe aripă şi rasteluri de arme detaşabile. Iar când vrei şi mai multă acţiune, activează uimitoarea funcţie de extindere a aripii! E timpul să urmăreşti inamicul şi să interpretezi propriile tale scene grozave din Războiul stelelor: Forţa se trezeşte!

image

Include 6 minifigurine cu arme şi accesorii asortate: Kylo Ren, generalul Hux, ofiţer al Ordinului Întâi, 2 membri ai echipajului Ordinul Întâi şi un ofiţer de asalt al Ordinului Întâi.

Atenţie! Jocul conţine părţi mici ce pot fi înghiţite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Preţurile unui astfel de lego ajunge la aproximativ 600 de lei.


Figurinele Minioni

image

Au făcut să râdă atât pe cei mici cât şi pe cei mari aşa că rămân în topul căutărilor de sărbători. Vorbim de jucăriile cu Minioni, căutate de părinţi pentru a-i pune sub brad. Pot alege un ceas cu Minioni, ai cărui preţ porneşte de la 25 de lei şi ajunge şi la 80 de lei. Oferta mai cuprinde ghiozdane şi trolere inscripţionate. Aici preţurile sunt cuprinse între 40 de lei şi 150 de lei. Cele mai căutate rămân însă figurinele Minion şi puzzelurile 3D. A asambla un puzzle reprezintă o distracţie relaxantă pentru oricine! Cuprinde 72 de piese, este făcut din carton ondulat şi plastic iar imaginea finală va oferi un Minion. Baza puzzle-ului este echipată cu leduri, ce îl transforma într-o veioză cu 2 nivele de luminozitate. Lumina se activează prin bătaie din palme. Preţul unui astfel de puzzle depăşeşte 100 de lei.


Păpuşa Interactivă Baby Born 

Şi în acest an fetiţele şi-au dorit să se joace cu un bebe. În acest sens ofertele sunt nenumărate, una dintre ele fiind un baby born interactiv. De la scutece la biberon, noul membru al familiei aduce o mulţime de accesorii mari cu ea, aşa că jocul de rol mamă-bebeluş poate începe imediat. Joaca de rol cu Baby Born stimulează imaginaţia şi s-a dovedit că sprijină dezvoltarea abilităţilor sociale şi valori, cum ar fi responsabilitatea, comunicarea şi empatie.
Unele dintre cele 8 funcţii vitale ale păpuşei au fost supuse dezvoltării, iar acum este şi mai distractiv să ai grijă de simpaticul bebeluş şi jocul de rol devine şi mai interesant şi mai realistic. Include mai multe accesorii: 1 corp, 1 pălărie, 1 farfurie cu lingură, 1 biberon, 1 oliţă, 1 suzetă,1 porţie de terci de cereale, 1 brăţară de prietenie pentru fetiţa şi păpuşa ei, 1 certificat de naştere. Preţul acestui cadou ajunge la aproximativ 250 de lei.

image

Robotul BRAT

image

Şi în acest an băieţii vor primi roboţei. Dar nu orice fel de roboţei, ci unul care este super inteligent, de mare dimensiune, 37 de cm, funcţionează cu telecomandă, vorbeşte, cântă, spune poveşti, scoate sunete şi lumini. Cel mai frumos cadou pentru un băieţel care a fost cuminte anul acesta.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite