Sprijin pentru românii afectaţi de inundaţii. Care sunt punctele din Galaţi, Tecuci şi Târgu Bujor unde puteţi dona produse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectura Galaţi, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, autorităţile administraţiei publice locale şi Crucea Roşie – filiala Galaţi, organizează o acţiune umanitară pentru persoanele afectate de inundaţii, în special în zona Moldovei.

Astfel, se colectează în această perioadă următoarele produse:

-apă îmbuteliată;

-alimente neperisabile (făină, ulei, mălai, zahăr, orez);

-cazarmament nou (saltele, pături, perne, lenjerii),

-îmbrăcăminte nouă;

-încălţăminte nouă;

-electrocasnice noi.

Începând din 5 iulie, în municipiul Galaţi funcţionează, între orele 9,00-19,00, următoarele puncte pentru donarea de produse:

-Complexul de Alimentaţie şi Cazare Sport (strada Al. I. Cuza nr 76-78);

-Sala Sporturilor (str. Stadionului nr.1);

-Casa de Cultură a Sindicatelor;

-Complexul din Micro 40.

În municipiul Tecuci sunt deschise de luni până vineri, în intervalul 8,00 -16,00, sâmbăta şi duminica între orele 8,00 – 13,00, două astfel de puncte:

-Str. 1 Decembrie 1918, nr. 71 (lângă Galeriile de Artă „Gheorghe Petraşcu”)

-Str. Traian (parcare Piaţa Centrală).

”În oraşul Târgu Bujor, donaţiile se colectează la sediul Primăriei, din strada Eremia Grigorescu nr. 105. Şi alte primării din judeţul Galaţi au anunţat organizarea unor astfel de puncte de colectare.  De asemenea, Crucea Roşie are deschise permanent două puncte de colectare a alimentelor neperisabile, în cadrul proiectului „Banca de alimente”, în magazinele Carrefour şi  Metro”, a declarat Petrica Paţilea, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite