Scandal înaintea nunţii lui Bute: consătenii lui sunt nemulţumiţi că primarul din Pechea a terminat asfaltul chiar în dreptul casei pugilistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu două zile înainte de nunta lui cu Elena Aprozeanu, mai mulţi vecini de-ai familiei pugilistului sunt suparaţi foc pe primarul Gheorghe Ţîru că a asfaltat uliţa doar până-n dreptul casei în care locuiesc părinţii lui Lucian. Primarul se apără şi spune că a asfaltat de toţi banii şi că proiectul a fost făcut de vechiul primar.

În localitatea de baştină a lui Bute era vânzoleală mare zilele acestea, la auzul veştii că pugilistul îşi pune pirostriile în week-end. Oamenii de la „416” aranjau de zor spaţiile verzi, iar drumarii asfaltau uliţa pe care Bute a copilărit. Culmea este că asflatul s-a terminat fix în faţa porţii casei în care locuiesc părinţii lui Lucian. 

„Proiectul nu-mi aparţine, el a fost întocmit de vechiul primar în urmă cu trei ani. Chiar nu am ce să fac, dacă nu executam lucrările pe baza proiectului se supărau finanţatorii, dacă nu, se supără vecinii lui Bute, asta e! Am vorbit cu unii dintre ei, sper că m-au înţeles”, spune primarul localităţii Pechea, Gheorghe Ţîru. Acesta mai are un argument de partea sa: în curând, va demara proiectul de alimentare cu apă pe uliţa respectivă şi asfaltul va trebui „secţionat”. 

Unii vecini au înţeles situaţia, alţii nu prea: „Nu mi se pare normal, cu toţii votăm, cu toţii stăm pe strada Muncii. La noi, aşa a rămas de câţiva ani. Au spus că ne fac măcar şanţuri pe marginea drumului. Dar noi suntem învăţaţi să mergem şi prin noroi şi pe piatră. Aşa-s ţăranii!”, spune o vecină de-a lui Bute.

„Exact pe vremea lui Ceauşescu, vin oficialităţile, facem drumul exact pe unde trec ele, în rest, nu contează. N-avem nimic cu Lucian, chiar ne mândrim cu el, dar primarul ar fi putut să rezolve alte probleme în loc să asfalteze”, spune un alt vecin. 

Cert este că pentru asfaltarea uliţei pe care sâmbătă vor călca multe personalităţi ale sportului românesc s-au cheltuit aproximativ 400.000 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite