Primul care va beneficia la Galaţi de ordonanţa traseismului este chiar primarul Marius Stan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Galaţiului, ales pe listele USL, a declarat că abia aştepta o astfel de lege, pe care o cataloghează, în termeni fotbalistici, drept perioadă de mercato. Marius Stan spune că se bazează pe sprijinul unui bun prieten de la Bucureşti, căruia nu s-a sfiit să-i divulge numele.

Potrivit propriilor declaraţii făcute pentru Agerpres, Marius Stan ar urma să treacă la UNPR. 

„Dacă acest mercato se legalizează, am un prieten foarte bun printre politicieni, dar şi în afara sferei politice şi va cumpăni foarte mult acel personaj. Nu e din Galaţi, e în Guvern, e şi vicepremier, este domnul Oprea, ca să înlăturăm echivocurile. De aici pornind puteţi să înţelegeţi şi viitoarea mea opţiune pentru ceea ce înseamnă lupta care se va da în noiembrie, pentru că mie îmi place să vorbesc pe şleau. Prietenul meu, domnul Oprea, mă bazez pe sprijinul dumnealui. Nu e vorba ce a făcut până acum pentru mine, ci despre cum mă poate ajuta să-mi duc la îndeplinire proiectele’, a declarat Marius Stan.

Cât vine vorba despre partidul din care încă face parte, Marius Stan a precizat că se simte trădat de PNL şi că dacă ar fi să aleagă acum un partid, cu siguranţă va fi un alt partid decât PNL-ul.

Reacţia colegilor din Alianţa Creştin Liberală a fost una extrem de dură. „Să-i fie ruşine lui Marius Stan! Nu pentru că pleacă la UNPR, ci pentru că minte. Nu ştiu vreun proiect pe care să-l fi făcut şi să nu fie susţinut de consilierii PNL. Adevărul este că nefăcând nici un proiect, consilierii locali nu au avut ce sprijini”, a scris pe pagina sa de Facebook copreşedintele Alianţei de la Galaţi, Doru Resmeriţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite