O inedită incursiune în lumea copilăriei alături de „Ursul păcălit de vulpe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din spectacolul ”Ursul păcălit de vulpe” Foto: Teatrul Gulliver
Scenă din spectacolul ”Ursul păcălit de vulpe” Foto: Teatrul Gulliver

La Teatrul "Gulliver", este iar timpul pentru magie de poveste, într-un spectacol încărcat de energie, ritm şi culoare. Duminică, de la 10,30, "Ursul păcălit de vulpe" e gata pentru cele mai haioase aventuri alături de cei mici.

Îmbinând într-un mod original firul epic al cunoscutei poveşti "Ursul păcălit de vulpe", după Ion Creangă, cu spiritul ludic, spectacolul reprezintă o invitaţie la o incursiune plină de candoare în lumea minunată a zâmbetelor zglobii, a imaginaţiei şi a jocului nestingherit.

Reţeta-i simplă – o poveste binecunoscută, pe care o încărcăm cu multă magie de joacă, o mulţime de cuburi colorate, cântece zglobii şi super ghicitori haioase, completate de un fundal muzical inspirat şi plin de voioşie. Le amestecăm bine-bine în poiana fermecată a poveştilor, adăugăm energia debordantă a actorilor şi, bineînţeles, mai multe animăluţe-jucării!

Ce-ar putea să meargă rău? A, da, vine şi o vulpiţa pusă un pic pe şotii, care se cam întrece cu gluma: ba ascunde un anotimp, ba îl lasă pe iepuraş fără morcovei. Mai e şi un Moş Martin fără coadă iar asta parcă le întrece pe toate.

Regia şi scenariul îi aparţin lui Aurelian Iorga iar magia spectacolului este întregită de Emilia Furduiu, care semnează scenografia, dar şi de muzica lui Radu Mihalache, plus versurile lui Victor Mihalache. Actorii care dau viaţă personajelor pline de energie din noul spectacol de la "Gulliver" sunt: Andrei Ciugulea, Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Valeria Taban.

Astfel, spectacolul "Ursul păcălit de vulpe" devine o autentică personalizare a jocului şi copilăriei, într-o reprezentaţie încărcată de culoare şi vervă la cote maxime! Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online.

De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita disponibilităţii. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Toate detaliile cu privire la activitatea şi programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum şi pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite