Invitaţie într-un alt colţ de lume. Copiii sunt aşteptaţi în weekend la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi duminică, la ora 10:30, la „Coppelia”, un spectacol încărcat de o emoţie rară, ce se ascultă cu sufletul şi se gustă pe îndelete cu toate simţurile.

Dacă închizi ochii, ai pentru o clipă senzaţia că eşti în cu totul alt colţ de lume, într-un cu totul alt tip de sală. Apoi, dacă îi deschizi şi vezi bogăţia de culori şi lumini, spectaculozitatea decorului şi rafinamentul costumelor eşti sigur că te afli într-o celebră sală europeana de teatru liric. Şi totuşi nu, te afli la Teatrul „Gulliver” din Galaţi, unde alături de o mulţime de princhidei, vei privi un spectacol somptuos şi elegant, cu inteligenţa şi bunul gust ale unui alt timp.

„Coppelia” este un spectacol încărcat de o emoţie rară , ce se ascultă cu sufletul şi se gustă pe îndelete cu toate simţurile.

„Ne asteptăm, ca de obicei, la spectaculoase şi eficiente efecte speciale, la eclectismul elaborat, eficace şi care presară surprinzător şi magic fiecare spectacol regizat de Bogdan Drăgulescu. Nimic din toate acestea... Simţim doar o mână autoritară învelită într-o elegantă mănuşă de mătase, care conduce un grup talentat de actori spre o performanţă de un rafinament şi o virtuozitate rar întâlnite…un spectacol ce se dezvoltă fermecator în ritmul muzicii învaluitoare a lui Delibes, de care nu te mai saturi”, a spus Eduard Şişu, directorul Teatrului de Păpuşi „Gulliver” Galaţi.

Din distribuţie, fac parte actorii Gina Geru, Marian Sterian, Eduard Şişu, Ramona Păuc, iar figuraţia este asigurată de Mihai Caragaţă şi Rică Lungu.

Preţul unui bilet pentru copii este de 8 lei, iar pentru adulţi, 10 lei.

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite