Galaţi: Cel mai bun DJ din lume, John Digweed, vine la prima ediţie a festivalului de muzică electronică “80 Mile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, la Galaţi va avea loc prima ediţie a festivalului de muzică electronică „80 Mile”, denumit astfel deoarece oraşul nostru se află la mila 80 a Dunării.

Capul de afiş al evenimentului este ţinut de John Digweed, unul dintre cei mai importanţi DJ pe plan mondial. Britanicul a fost votat în 2001 drept cel mai bun din lume de catre publicaţia DJ Mag, fiind anual prezent între primii zece, în ultimul deceniu. Alte nume mari care vor urca pe scenă alături de Digweed sunt Guy J şi Valentino Kanzyani.

Concertele vor avea loc vineri şi sâmbătă, între orele 22.00 şi 6.00. "Deşi iniţial se discutase ca evenimentul să aibă loc la plaja Dunărea, organizatorii au decis ca festivalul să se desfăşoare în parcarea hipermarketului Real, municipalitatea urmând să contribuie doar la nivelul asigurării ordinii publice, prin Poliţia Comunitară", a spus viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Vineri, 6 august, vor concerta John Digweed, Guy J, Chriss şi Lerim & Kivu, iar sâmbătă, 7 august, vor fi în faţa fanilor Valentino Kanzyani, Praslea, El Cezere şi Gescu.

Preţul unui bilet cumpărat în avans pentru ziua de vineri este de 30 lei. În ziua evenimentului, preţul este de 40 lei până la ora 12.00 şi de 50 lei, după acest interval orar. Sâmbătă, 7 august, preţul unui bilet este de 20 lei până la 12.00, după această oră fiind de 30 de lei.

„Bilete se pot găsi în trei puncte din oraş: Clubul Divino, Cafeneaua 365 şi hypermarketul Real. Sperăm ca festivalul să fie un succes”
, a spus George Grădinaru, manager club Divino.



Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite