FOTO VIDEO Explozie devastatoare la intersecţia a două străzi importante din Galaţi. Pompierii intervin pentru stingerea mai multor incendii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe maşini au fost măturate de suflul exploziei, iar una dintre ele a fost proiectată peste un alt autovehicul Foto: captură video ISU Galaţi
Mai multe maşini au fost măturate de suflul exploziei, iar una dintre ele a fost proiectată peste un alt autovehicul Foto: captură video ISU Galaţi

Potrivit informaţiilor furnizate de pompieri, deflagraţia s-a produs la intersecţia străzilor Prelungirea Brăilei şi Frunzei, iar cauza este o acumulare de gaze.

GALERIE FOTO

O explozie puternică s-a produs, luni după-amiază, la intersecţia a două străzi importante din Galaţi. Traficul rutier a fost oprit în zonă, iar circulaţia troleibuzelor şi tramvaielor a fost oprită în tot oraşul.

Potrivit unor prime informaţii, deflagraţia s-a produs la intersecţia străzilor Prelugirea Brăilei şi Frunzei, iar cauza este o acumulare de gaze. Pompierii intervin în prezent pentru lichidarea mai multor incendii care au izbucnit în zona unde s-a produs deflagraţia. 

Mai multe maşini au luat foc după producerea exploziei, iar una dintre acestea a fost proiectată peste un alt autovehicul parcat în zonă. 

Pompierii fac verificări în prezent pentru a stabili cauza care a determinat acumularea de gaze şi apoi producerea exploziei.

CITIŢI ŞI:

Explozia de la Galaţi, primele concluzii legate de cauze. Anchetator: „La mijloc este o neglijenţă criminală”

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite