Crimă terifiantă la Tecuci. Un bărbat şi-a ucis sora în bătaie şi şi-a tăiat mama cu fierăstrăul pe faţă

0
0

O septuagenară din Tecuci a ajuns pe patul de spital desfigurată şi cu leziuni la nivelul capului. Femeia a fost bătută crunt la finalul săptămânii trecute, de propriul ei fiu. În aceeaşi altercaţie a fost rănită şi sora bărbatului de 43 de ani, dar din nefericire aceasta a decedat.

După o ceartă avută cu mama lui, Cornel Chiric a mers la un bar din localitate pentru a-şi îneca amarul. Întors acasă, acesta a devenit extrem de violent. Fără să judece, a luat o rangă şi şi-a lovit sora în moalele capului. Femeia de 47 de ani a fost lăsată apoi să zacă într-o baltă de sânge, în timp ce fratele ei continua să facă ravagii în casa părintească şi pe strada unde locuieşte, terorizându-şi inclusiv vecinii.

La scurt timp, Iuliana Chiric s-a stins, iar echipajele de ambulanţă sosite la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul acesteia.

„Când am văzut că vine spre noi cu ranga eu i-am zis mamei să intre în curte şi să închidă poarta şi eu am plecat cu maşina. Apoi nu mai ştiu, când am întors eu maşina, el deja fugise şi eu m-am dus direct la poliţie. Cand m-am întors de la poliţie, mama era moartă lângă poartă”, a spus Alexandra Chiric, fiica femeii ucise.

În acelaşi timp, în casă, mama lui Cornel Chiric zăcea la rândul ei într-o baltă de sânge. Bărbatul o lovise cu un baston în cap şi o tăiase pe faţă cu fierăstrăul. Septuagenara a fost dusă la spital, iar procesul de recuperare este unul anevoios.

Potrivit localnicilor, bărbatul de 43 de ani este cunoscut ca având probleme psihice şi adesea uită să îşi ia medicamentele.  

„Nu este pentru prima dată când trecem prin aşa ceva. Acum a distrus şi câteva maşini. Două ore ne-a terorizat. Altă dată ne-a sechestrat, iar pe mama a bătut-o. A fost internat în spital, dar mereu îl trimiteau acasă. Tata verifica mai mereu dacă îşi ia medicamentele. Acum a ucis-o pe mama”, a spus cu ochii în lacrimi Alexandra Chiric, nepoata agresorului.

„Casa era devastată. Totul era spart, era distrus, era deteriorat, de la geamurile din exteriorul locuinţei la diferite obiecte”, a declarat Dan Pault, procurori în cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.
 
Procurorii anchetează acum cazul, iar Cornel Chiric a fost reţinut pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite