Ce plan diabolic a pus la cale pedofilul care a violat doi copii dintr-un centru de plasament din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul a fost arestat FOTO Shutterstock
Agresorul a fost arestat FOTO Shutterstock

Doi copii de 11 şi 13 ani dintr-un centru de plasament din Galaţi au fost agresaţi sexual de un bărbat. Acesta le-a oferit alcool, după care i-a molestat sexual. Ororile s-au produs în apartamentul acestuia, într-un cartier din oraşul Galaţi. Agresorul a fost reţinut de Poliţie.

Luni, 15 noiembrie, poliţia a fost sesizată de instructorul de serviciu al unei case de tip familial, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că doi minori instituţionalizaţi, de 11 şi 13 ani, ar fi închişi în apartamentul unui bloc, de pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galaţi, fără posibilitatea de a ieşi.

Oamenii legii s-au deplasat imediat la adresa indicată, împreună cu un echipaj de pompieri. Ce doi minori au fost extraşi printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi minori ar fi plecat voluntar, în urmă cu o zi, din casa de tip familial unde erau instituţionalizaţi, şi ar fi rămas peste noapte în apartamentul respectiv, împreună cu un bărbat, de 32 de ani, pe care îl cunoşteau. Dimineaţă, acesta ar fi plecat şi ar fi încuiat uşa, iar cei doi minori, rămaşi în locuinţă au sunat instructorul casei de tip familial, povestindu-i situaţia în care se aflau”,  a precizar Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că, în cursul nopţii de 14 spre15 noiembrie, bărbatul în cauză le-ar fi oferit minorilor alcool, după care ar fi întreţinut cu aceştia raporturi sexuale.

Cei doi minori de 11 şi 13 ani se află în custodia Centrului de plasament "Dumbrava minunată". Surse apropiate anchetei spun că minorii abuzaţi sexual fugeau adesea din centrul de plasament şi cerşeau în pieţele din cartier. Acolo se pare că l-au şi cunoscut pe pedofil, care i-a ademenit ulterior în apartamentul lui. 

Bărbatul a fost depistat de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de viol. În cursul acestei zile, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

Vă recomandăm şi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după diagnostice greşite. Mama: „Avea dureri groaznice, iar chirurgul i-a spus că se alintă“

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite