Ajutaţi-l pe Constantin Sîrbu să trăiască! Spectacol umanitar la Teatrul Dramatic din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Sîrbu, Galaţi. Foto: Arhiva familiei
Constantin Sîrbu, Galaţi. Foto: Arhiva familiei

Gălăţeanul Constantin Sîrbu are doar 25 de ani şi este la acea etapă a vieţii în care viitorul ţi se deschide în faţă. Din păcate, tânărul trece prin momente dramatice, fiind nevoit să se lupte, de mai bine de trei ani, cu o boală crâncenă numită Limfom Hodgkin cu scleroză nodulară stadiul IV B (cancer limfatic).

Timp de trei ani, Constantin Sîrbu a urmat tratamentul cu chimioterapie la Spitalul Militar de Urgenţă „Carol Davila”, radioterapie la Spitalul Judeţean „Sf. Andrei” Galaţi şi patru cure de chimioterapie la Institutul Clinic Fundeni.

În urma tratamentului au apărut complicaţii grave, iar doctorii au hotărât să îi facă un autotransplant cu celule stem. După patru luni de la transplant, tânărul a aflat în urma intervenţiilor că are cancer în stadiul IV, iar boala s-a răspândit inclusiv la oase.

Singura şansă de supravieţuire pentru Constantin este un tratament pe care îl poate urma la o clinică din Italia, unde doctorii i-au spus că are şanse de 95 la sută şanse de supravieţuire. Este vorba de nişte cure de imunoterapie care ajung la 60.000 de euro, bani pe care îi este imposibil să îi obţină din resursele proprii timp de o lună, aşa că are nevoie de ajutorul nostru al tuturor.

Oamenii cu suflet bun pot dona orice sumă de bani în conturile deschide pe numele lui: RO12BRDE180SV55992111800 şi, în euro, RO06BRDE180SV00114411800, codul SWIFT al băncii fiind BRDEROBU.

La campania de sprijnire a tânărului s-au alăturat şi artiştii Teatrului Dramatic "Fani Tardini", care vineri, 14 august 2015, de la ora 18,00, vor susţine un spectacol dedicat lui Constantin, pentru a-l ajuta să strângă suma de bani necesară. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite