Accident teribil într-o localitate gălăţeană. Doi oameni au murit după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un podeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi gălăţeni, de 33 de ani şi 40 de ani, şi-au găsit sfârşitul într-un grav accident de circulaţie pe raza comunei Tudor Vladimirescu din judeţul Galaţi. A treia persoană, de 47 de ani, se zbate între viaţă şi moarte, fiind internată în stare critică la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Un grav accident de circulaţie s-a produs sâmbătă, 18 martie, pe DN 25,  pe raza comunei gălăţene Tudor Vladimirescu. Un autoturism marca Fiat, care venea dinspre Tecuci, a intrat pe contrasens şi apoi într-un podeţ de pe marginea drumului.

În urma accidentului, două persoane, de 33 de ani şi 40 de ani, printre care se numără şi şoferul autoturismului, au murit pe loc. A treia persoană, de 47 de ani, a suferit multiple traumatisme şi a fost internată în comă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Din primele verificări ale poliţiştilor, reiese că şoferul a pierdut controlul autoturismului pe fondul neatenţiei şi nu a mai reuşit apoi să redreseze maşina. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite