Zeci de miei buni de tăiat la Paşte, carbonizaţi într-un incendiu la Vrîncioaia. Proprietarul lor a suferit arsuri grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a fost mistuitor
Incendiul a fost mistuitor

Incendiul a avut loc duminică seară, în satul Muncei, unde din cauza unui coş de fum deteriorat pompierii s-au luptat patru ore cu flăcările

Nu mai puţin de 60 de miei, două adăposturi de animale construite din lemn cu învelitoare din azbociment şi şindrilă, precum şi bunuri de uz casnic au ars într-un incendiu produs duminică seara în comuna Vrîncioaia.

De asemenea, un bărbat de 55 de ani a suferit arsuri la mâini şi picioare şi a ajuns la spital, după ce a încercat să stingă focul de unul singur până la sosirea pompierilor.

La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Punctul de Lucru Năruja, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra.

 Incendiul se manifesta generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Pentru lichidarea incendiului s-a acţionat, aproximativ 4 ore, în cooperare cu SVSU Vrâncioaia.
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite