VIDEO Tinerii care şi-au transmis live moartea pe Facebook. Accidentul cumplit a fost provocat de atenţia excesivă pentru telefonul plasat pe bordul maşinii

0
0
Tinerii care şi-au transmis în direct moartea pe Facebook
Tinerii care şi-au transmis în direct moartea pe Facebook

Doi tineri au murit în dimineaţa de vineri, 20 iulie, într-un accident rutier grav produs în judeţul Vrancea. Şoferul şi pasagerul din faţă erau preocupaţi de calitatea transmisiunii pe Facebook în timp real.

Doi tineri, de 14 şi 18 ani, au murit într-un accident rutier provocat de iresponsabilitatea prietenului lor, şoferul unei minivan cu volan pe dreapta adus din Marea Britanie. Accidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 20 iulie, la intrarea în localitatea vrânceană Tâmboeşti.

Şoferul în vârstă de 19 ani, alături de pasagerul din stânga, în vârstă de 17 ani, erau preocupaţi de montarea telefonului mobil pe bordul maşinii, pentru a transmite în direct pe Facebook o cursă cu maşina.

Din cauza neatenţiei, şoferul a intrat într-un cap de pod, iar cei doi pasageri de pe bancheta din spate au murit în urma impactului.

Toţi cei patru pasageri ai maşinii domiciliau în localităţi din judeţul Vrancea.


„Am văzut şi noi imaginile, au transmis transmis live pe Facebook în timp ce se aflau în maşină. Vor face verificări colegii, vor lua în calcul şi filmarea de pe Facebook. Oricum, cauza probabilă a accidentului este neatenţie la volan dar şi lipsa de experienţă. Şoferul nu are experienţă, are permis din octombrie 2017. În locul în care s-a produs accidentul este o succesiune de curbe, este şi pantă, este un traseu care necesită atenţie. Probabil şoferul nu a respectat nici limita de viteză în localitate. Se continuă cercetările”, a declarat, vineri, pentru Mediafax, comisarul şef Zorel Burlan, de la Poliţia Vrancea.

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite