Societatea de termoficare din Focşani nu întrerupe căldura în oraş decât cu adresă ştampilată de la asociaţiile de proprietari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ENET spune că a primit sesizari verbale din partea unor cetăţeni din municipiu care cer sistarea livrării de agent termic.

Societatea de termoficare ENET spune că vrea să asigure în continuare confortul cetăţenilor din Focşani, deşi s-au primit sesizări de la oameni care vor sistarea căldurii. Din această cauză, ENET a ţinut să facă următoarele precizări.

“S.C. Enet S.A. are obligaţia de a asigura confortul termic tuturor abonaţilor, fie persoane fizice, fie juridice (gradiniţe, şcoli, dispensar etc). Constatăm că în cadrul asociaţiilor de locatari sunt persoane care au nevoie de energie termică (au copii mici, sunt bolnavi) iar alţii, în special din motive economice ar dori sistarea încălzirii. Întreruperea livrării pentru a respecta cerinţa celor ce nu-şi doresc căldură ar însemna nerespectarea dorinţei celor care vor în continuare acest serviciu. Pentru a asigura tuturor serviciul conform dorinţelor există doar posibilitatea opririi din subsol a livrării de agent termic, acolo unde acest lucru se doreşte, ca urmare a consultării proprietarilor. S.C. Enet S.A. va ţine cont de cerinţa abonaţilor exprimată prin ADRESĂ DIN PARTEA ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI semnată de administrator şi ştampilată”, anunţă ENET.
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite