OZN-ul de la  Năneşti, prezentat la National Geographic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Realizatorii National Geographic au făcut un documentar în România Foto: National Geographic
Realizatorii National Geographic au făcut un documentar în România Foto: National Geographic

Cazul din anul 2001 a fost investigat de National Geographic Channel şi va fi difuzat pe data de 27 decembrie la televizor.

Cazul apariţiei extraterestre în Romania va fi prezentat în episodul intitulat "La nuntă în România", care va fi difuzat în premieră la National Geographic Channel pe 27 decembrie, de la ora 21.00.

„În 2001, o pană de curent aruncă satul Năneşti din judeţul Vrancea, România, în beznă. Când sătenii ies afară sa cerceteze, un OZN roşu apare pe cer şi emite perdele rotative de lumină care se răsfrâng asupra localităţii. Oamenii merg mai departe încercând să afle despre ce este vorba, dar sunt întâmpinaţi de o apariţie suprareală, care luminează cerul nopţii... martorii sunt captivaţi de evenimentele bizare. Timp de aproape două ore, apariţia trimite raze ciudate de lumină peste sat pentru ca apoi să dispară. Pe parcursul următoarelor zile, povestea este analizata în presă. Anchetatorii de fenomene OZN români vizitează zona căutând martori”, se precizează în comunicatul National Geographic Channel.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite