FOTO În Focşani, trecerile de pietoni sunt trasate acolo unde nu trebuie şi lipsesc unde ar trebui să existe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trecerea de pietoni se opreşte direct în garaj
Trecerea de pietoni se opreşte direct în garaj

Mai multe marcaje pietonale din Focşani sunt prost realizate, iar altele inutile, în timp ce alte zone suferă de lipsa lor.

De mai multe zile, în municipiul Focşani are loc o amplă campanie de trasare a marcajelor şi trecerilor de pietoni, operaţiune care se desfăşoară anual şi care scoate din bugetul Primăriei Focşani bani frumoşi.

Sigur că operaţiunea este necesară, mai ales că în cele mai multe locuri vopseaua cu care s-a marcat strada s-a şters şi este musai ca trecerile de pietoni să fie refăcute.

Problema este că într-un zel nemăsurat, cei care se ocupă de acest aspect au trasat marcaje acolo unde nu se impune.

image

Astfel, o trecere de pietoni realizată în spatele Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” duce direct într-un garaj, iar alta, tot în apropiere, conduce pietonul direct în spaţiul verde.

Şi în sensul giratoriu realizat în intersecţia de la „Gerald”  lucrurile stau la fel, un marcaj pietonal terminându-se direct în…rondul cu flori.

image

În schimb, în Focşani am identificat destule locuri unde ar trebui să existe astfel de marcaje pietonale, mai cu seamă în preajma unităţilor de învăţământ, dar care nu s-au bucurat de aceeaşi atenţie.

Mai puteţi citi:

Se refac marcajele rutiere în Focşani

image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite