Focşănenii vor avea căldură în apartamente din prima zi a lunii octombrie. Când se pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caloriferele se vor încălzi luni seară
Caloriferele se vor încălzi luni seară

Asociaţiile de proprietari care nu doresc deocamdată să beneficieze de energie termică în sistem centralizat să comunice acest lucru ENET, în scris.

Din cauza temperaturile exterioare scăzute înregistrate în ultima perioadă, începând din 1 octombrie, SC ENET SA începe furnizarea de energie termică pentru încălzire în vederea asigurării confortului termic din imobile, respectiv locuinţe sau instituţii publice cu caracter social (creşe, grădiniţe, spitale, cămin de bătrâni), în prima fază numai pe timpul nopţii.

În funcţie de evoluţia vremii, în următoarele zile se va stabili un program de furnizare.

"Reamintim reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari care nu doresc să beneficieze, deocamdată, de energie termică pentru încălzire să comunice acest fapt, în scris. De asemenea, anunţăm că începând cu data de 01 octombrie 2018, se primesc cererile/declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei conform O.G. nr. 27/2013 pentru modificarea şi completarea OUG nr. 70/2011.
Cererile/declaraţii pe propria răspundere se depun însoţite de acte doveditoare care atestă componenta familiei şi veniturile realizate de membrii acesteia, precum şi acte doveditoare privind locuinţa sau bunurile deţinute de aceştia până pe data de 20 noiembrie 2018, inclusiv, pentru a beneficia de ajutor începând cu luna noiembrie 2018.Pentru cererile depuse după această dată dreptul de ajutor se va acorda începând cu luna decembrie 2018", potrivit unui comunicat al ENET.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite