Familia Bacinschi, mai bogată cu aproape 300.000 de euro în 2014. Edilul şi-a pus la bancă salariul de la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decebal Bacinschi, primarul oraşului Focşani şi soţia sa, Iulia
Decebal Bacinschi, primarul oraşului Focşani şi soţia sa, Iulia

Primarul municipiului Focşani şi-a completat declaraţia de avere, din care rezultă că anul 2014 a fost unul cu câştiguri foarte mari în familia sa.

Potrivit declaraţiei de avere pe anul 2014, publicate pe site-ul municipalităţii, primarul Decebal Bacinschi deţine aceleaşi trei proprietăţi de la Focşani, Prisaca şi Lepşa.

În schimb, deşi atât Decebal Bacinschi, cât şi soţia sa conduc automobile, în declaraţia de avere a edilului nu figurează nici un fel de autoturisme.

În privinţa veniturilor obţinute în 2014, Decebal Bacinschi a încasat anul trecut de la Primăria Focşani o indemnizaţie de primar de 44.060 de lei, iar venitul obţinut din calitatea de pensionar s-a ridicat la 29.796 de lei.

Printre puţinele modificări din declaraţia de avere a edilului municipiului Focşani este deschiderea unui cont la o bancă din Focşani, unde a depus în 2014 suma de 10.000 de euro, adică exact cât a câştigat din indemnizaţia de primar.

În schimb, soţia sa, administrator la două firme a câştigat anul trecut din salarii suma de 50.007 lei, la care se adaugă pensia de 40.620 de lei şi dividende de la firma pe care o conduce în sumă de peste un milion de lei, de câteva ori mai mult decât banii obţinuţi din dividende în anii din urmă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite