Echipa ”Hit List” de la Liceul Teoretic ”Brîncoveanu Vodă” din judeţul Prahova a câştigat marele premiu "Boovie 2021"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivitatea de premiere Boovie FOTO Consiliul Judeţean Vrancea
Festivitatea de premiere Boovie FOTO Consiliul Judeţean Vrancea

Elevii s-au putut bucura pe parcursul celor trei zile de festival de mai multe ateliere şi workshop-uri cu invitaţi speciali.

Festivalul Internaţional de Book-Trailers ”Boovie” s-a încheiat duminică, în aplauzele sutelor de participanţi din toată ţara care au făcut din Vrancea capitala cultural-educaţională a României pentru câteva zile.

Festivitatea de premiere de duminică i-a avut în prim-plan pe câştigătorii acestei ediţii, care au păşit cu emoţie şi entuziasm pe scena din Piaţa Unirii şi care au mărturisit că s-au îmbogăţit cu o experienţă unică şi amintiri de neuitat.

Marele Premiu Boovie 2021 a fost adjudecat de echipa ”Hit List” de la Liceul Teoretic ”Brîncoveanu Vodă” din Urlaţi (judeţul Prahova), cu trailer-ul ”Toată lumina pe care nu o putem vedea”.

Boovie şi-a premit câştigătorii la cele şase secţiuni: Boovie Kids (clasele V-VI), Boovie Junior (clasele VII-VIII), Boovie Liceu, Boovie+ (carte de nonficţiune), ExtRo Boovie (categorie destinată elevilor români din diaspora) şi Trailerul de Buzunar. Anul acesta s-au înscris în concurs 230 de echipe din 39 de judeţe ale ţării şi au finalizat realizarea în termen a trailerelor 161 de echipe din 27 de judeţe, Republica Moldova, Italia şi Spania.

Elevii s-au putut bucura pe parcursul celor trei zile de festival de mai multe ateliere şi workshop-uri cu invitaţi speciali.
Consiliul Judeţean Vrancea a sprijinit Boovie, un concept educaţional şi cultural unic născut în Vrancea la iniţiativa doamnei profesor Carmen Ion, din calitatea de partener principal şi finanţator.

Vă mai recomandăm:

Câştigătoarea premiului "Emmy", mesaj pentru adolescenţi. „Când simţiţi că nu sunteţi suficient de puternici, sunaţi o Paula Herlo sau scrieţi unui jurnalist”

Profesoara care transformă elevii în actori şi cărţile în filme. "Am început de la un sentiment de exasperare"

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite